Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Βόμβα! Τι πραγματικά ισχύει για τις τουρκικές γεωτρήσεις



Οι Τούρκοι μας προκαλούν στην πράξη. Οι γεωτρήσεις που κάνουν εντός της κυπριακής ΑΟΖ, έχουν θορυβήσει τον ελληνισμό.
Εμείς σαν χώρα δεν δώσαμε τις κατάλληλες απαντήσεις. Απλά περιμένουμε εξωτερική βοήθεια. Γνωρίζουμε για ποιους λόγους προκαλούν οι Τούρκοι; Ναι είναι η απάντηση.

Πρώτον: Δημιουργούν κατάσταση ασφυξίας στην Λευκωσία, ώστε να επιτύχουν την συνδιαχείρηση των υδρογονανθράκων και γιατί όχι, την δημιουργία ενός ελληνοτουρκικού κράτους στην Κύπρο. Συνομοσπονδία το αποκαλούν αν και οι αρχηγοί των κυπριακών κομμάτων μέχρι στιγμής λένε όχι.
Δεύτερον: Η Τουρκία παίζει το παιχνίδι της Μόσχας. Προσπαθεί να δημιουργήσει μια κατάσταση αφόρητη η οποία θα εμποδίσει την πρόοδο του αγωγού East-Med, ο οποίος αν ολοκληρωθεί θα τροφοδοτεί με φυσικό αέριο όλη την Ευρώπη, με άμεσο αποτέλεσμα τα συμφέροντα της Μόσχας να δεχτούν πλήγμα. Αν η ΕΕ απεξαρτηθεί από την Ρωσία ενεργειακά, θα μιλάμε για μια μεγάλη ήττα.
Οι ενέργειες της Τουρκίας είναι σχεδιασμένες και φυσικά δεν γίνονται χωρίς λόγο. Τα γεωτρύπανα τα αγόρασαν πριν πολλά χρόνια. Βλέπουμε ότι οι Τούρκοι κάνουν μακρόπνοα σχέδια και τα εφαρμόζουν. Το θέμα είναι να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Ελλάδας. Πως θα κινηθεί το υπουργείο Εξωτερικών αλλά και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας;


katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου