Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ

Σε συνέχεια του άρθρου «Ο ΟΡΚΟΣ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ» (https://katohika.gr/ellada/o-orkos-sou-stratioti-einai-i-megalyteri-katara-tou-prodoti/) που αναρτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018 και με αφορμή το σημερινό άρθρο «Ποια Τουρκία και ποια Σκόπια:
Το πρώτο «γκολ» μας το έβαλε η Αλβανία – Η Ελλάδα παραιτήθηκε κυριαρχίας στο Βόρειο Ιόνιο!» (https://katohika.gr/ellada/poia-tourkia-kai-poia-skopia-to-proto-gkol-mas-to-evale-i-alvania-i-ellada-paraitithike-kyriarchias-sto-voreio-ionio/ο ελληνικός λαός ζει την μέγιστη προδοσία παραχώρησης ελληνικής γης, θάλασσας και αέρα.
Για όσα πολέμησαν οι πρόγονοί μας, σήμερα χαρίζονται. Στο πρώτο προαναφερθέν άρθρο, που επεσήμανε τον κίνδυνο αυτόν, ο αρθρογράφος δεν είναι προφήτης. Διατύπωσε απλά αυτό που έβλεπε ότι θα γίνει, όπως είμαι σίγουρος ότι το βλέπουν και οι πλείστοι Έλληνες συμπολίτες του. Ξεκινάμελοιπόν με την Αλβανία, έχοντας πάντα υπόψιν μας ότι και τα Ίμια τα παραχωρήσαμε: «…με τη νέα Συμφωνία για τη Θάλασσα η Ελλάδα παραιτείται του δικαιώματος να θεωρηθεί ως σημείο εκκίνησης των 12 μιλίων η βραχονησίδα Μπακρέτα βόρεια της Κέρκυρας, δίνοντας στην Ελλάδα τα ¾ του θαλάσσιου χώρου της περιοχής και πλέον η Αλβανία αποκτά την κυριαρχία στο τμήμα της θάλασσας που είχε συμφωνήσει ότι δεν είχε δικαιώματα με τη συμφωνία του 2009! Έτσι η Αλβανία θα επεκτείνει προς τα δυτικά τα τεμάχια “Ιόνιο 1” και “Ιόνιο 2”, τα οποία όμως σύμφωνα με τη συμφωνία του 2009, είχαν παραχωρηθεί στην… Ελλάδα!…» και «…Η συμφωνία θα αποτελέσει μοντέλο και για την περίπτωση του συμπλέγματος της Μεγίστης (Καστελόριζο), αργά ή γρήγορα…». Μέχρι τώρα έχουμε δύο σημεία παραχωρήσεως και πάμε για το τρίτο, χωρίς να αναφέρω τα πόσα λιμάνια, αεροδρόμια, δημόσιες επιχειρήσεις κι όποια άλλη δημόσια περιουσία πέρασε σε ξένα χέρια!
Κι αφού εντέχνως οι εδώ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑτους ασχολούνται επίτηδες με το θέατρο της Novartis, περνούν από την πίσω «αθέατη» πόρτα όλα ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ σχέδιά τους. Ακόμα και οι υποτιθέμενες «ελεύθερες φωνές» των παπαγάλων, που λένε ότι συμβάλλουν στο να βγει η αλήθεια προς όφελος των Ελλήνων, «μόκο» στο θέμα, και συνεχίζουν να παπαγαλίζουν και να μιλούν για το φτιαχτό πρόσχημα της Novartis και τα λοιπά ταλιμπάν. Για αυτό προσέξτε Έλληνες, τώρα που ξεκίνησε να ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι και βλέπει πια ξεκάθαρα ο ελληνικός λαός ποιοι είναι όλοι αυτοί, μην σας μπερδεύουν.
Και για να επανέλθω στο θέμα του στρατεύματος, είναι άξιον  απορίας πια πώς και δεν υπάρχει ούτε έστω και ένας Έλληνες ανώτατος αξιωματικός που να τηρεί τον όρκο του! Παραχωρούμε γη και ύδωρ και δεν κουνιέται φύλλο; Ποια σύνορα άραγε φυλούν αυτοί όταν κάποια καλόπαιδα παραδίδουν την χώρα; Είμαι βέβαιος κύριοι ότι γνωρίζετε ήδη και τι άλλο ετοιμάζονται να παραχωρήσουν από ελληνική γη χωρίς να πέσει ένα βόλι…. και κάνετε την πάπια. Ποια Ελλάδα φρουρείτε κύριοι; Μήπως φρουρείτε τα λιμάνια που πέρασαν σε τούρκικα χέρια ή μήπως τον Αστέρα Βουλιαγμένης που κι αυτός πέρασε σε τούρκικα χέρια και μάλιστα υψώθηκε και τουρκική σημαία; Τους Τούρκους φυλάτε; Μήπως τους Αλβανούς; Μήπως τους Σκοπιανούς; Μήπως τους Βούλγαρους; Μήπως τους Γερμανούς; …γιατί σίγουρα τους Έλληνες δεν τους φυλάτε!
Από τον στρατιωτικό όρκο απόσπασμα: «…Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας. Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών…». Μήπως σας τελείωσε το αίμα; Μήπως μπερδέψατε τι είναι ελληνικό και τι όχι; μήπως τελικά ανήκετε στην ίδια ελληνόφωνη φάρα με ελληνικές ταυτότητες, μα όχι Έλληνες, που παραδίδουν την χώρα;
Σε αυτό  το σημείο επικαλούμαι ένα σχόλιο αναγνώστη του πρώτου επισημαινόμενου άρθρου: «Στέλιος Κομοτηνή says: Καλέ μου άνθρωπε Socratesnie όλοι οι αξιωματικοί από Ταξίαρχο και πάνω είναι κομματόσκυλα, οπότε μην περιμένεις κάτι από αυτούς». Όχι, δεν περιμένω κάτι από εσάς αξιωματικοί, γιατί απλά ο Κοσμάς ο Αιτωλός μας είχε πει ότι δεν είστε Έλληνες, αλλά ο «κάλπικος» στρατός. Είχε πει ότι «θα ρθει ο καιρός που δεν θα μαθαίνουμε τίποτα». Όπως επίσης και περιμένω, γιατί φαίνεται πια ξεκάθαρα, να επαληθευτεί και μια άλλη του φράση, ότι δηλαδή μέσα από τον λαό θα βγει ο πραγματικός στρατός των Ελλήνων.
Και για όσους λένε ότι ο Πούτιν θα μας σώσει, ένα έχω να πω: κανείς δεν πρόκειται να μας σώσει, αν δεν θέλουμε να σωθούμε εμείς οι ίδιοι. Κανείς δεν πρόκειται να βάλει τα συμφέροντα της χώρας μας πάνω από της δικής του. Και μέχρι τώρα τα χρόνια πέρασαν περιμένοντας κάποιον άλλον να μας σώσει και ο κόσμος βλέπει το καρότο και χάσαμε την Ελλάδα. Έλεος πια συνέλληνές μου! Ισοπεδωθήκαμε και ακόμα κυνηγάτε το καρότοΑπό νήπια τα παιδιά μας τα μαθαίνουν ότι από τη συνουσία κοπράνων με σπερματοζωάρια προκύπτει ανθρώπινο φύλο και δεν αντιδράτε (για όσους δεν το κατάλαβαν είναι η παιδεία της ομοφυλοφιλία;)Οι Ιεράρχες μας μας αποκρύπτουν την αλήθεια και κρατούν κι αυτοί ένα άλλο καρότο «παιδί μου αν είσαι καλό παιδί θα πας στον παράδεισο» και σ’ αφήνουν να ζεις την κόλαση εδώ στην «Χριστεμπορική Α.Ε.» τους, και δεν σου λένε ότι μπορεί η Ορθόδοξη Εκκλησία να σε απαλλάξει απόλα τα σκ@τά που ζούμε και που είναι φτιαχτά-ψεύτικα σκηνοθετημένα… μα γιατί κι αυτοί είναι στο κόλπο.
Άγιοι πατέρες, εσείς που βρίσκεστε στις ενορίες, και γνωρίζω ότι είστε πολλοί απλοί ρασοφόροι που είστε Έλληνες και υπηρετείτε την Αλήθεια, μιλήστε! Ο ελληνικός λαός είναι μόνος του. Οι ελπίδες πλέον είναι στο ράσο. Μην ξεχνάτε ότι στον Μακεδονικό Αγώνα οι μοναχοί δεν έμειναν αμέτοχοι! Σαφώς δεν εννοώ να πάρουμε τα όπλα, γιατί το αίμα φέρνει αίμα, μα η Αγάπη του λαού του κόσμου όλα τα καλά. Νόμους έχουμε και της Ορθοδοξίας και του Συντάγματος, που τώρα δεν εφαρμόζονται. Κι αν επικαλούνται ότι δεν μπορούν να εφαρμόσουν τους νόμους του Συντάγματος, γιατί μπλα μπλα «το ξένο δίκαιο, τα μνημόνια» και τα διάφορά τους, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ να μην εφαρμοστούν ΟΙ ΝΟΜΟΙ της Ορθοδοξίας, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΒΑΙΛΕΙΟ ΕΠΙ ΓΗΣ και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ή ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ… κι αφού οι ίδιοι οι ιεράρχες μας προδοτικά παρακούουν, παραβλέπουν, σιωπούν, μόνο ο Ελληνικός μπορεί και πρέπει να απαιτήσει να εφαρμοστεί! Γιατί στο φινάλε…. Εμείς κρίνουμε ποιος Ιεράρχης είναι άξιος ή ανάξιος…. Πήξαμε στους ανάξιους ! Γιατί αν ήταν άξιοι, δεν θα έμεναν στα λόγια, μα σε έργα λύτρωσης του λαού!!!



katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου