Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

"ΔΥΤΙΚΟΙ" ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ISIS ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ



Think News-
Μέλη του ISIS στην Επαρχία Nineveh του Ιράκ ανήρτησαν σε TELEGRAM, TWITTER και στο τζιχαντιστικό φόρουμ SHUMUKH AL-ISLAM, βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται Αμερικανοί, Καναδοί, Βρετανοί, Ρώσοι και Βέλγοι, τζιχαντιστές, οι οποίοι να καλούν τους Μουσουλμάνους που διαβιούν στη Δύση και προφανώς είναι και πολίτες των κρατών που κατοικούν, να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στις χώρες τους. 
Στο βίντεο, προβάλλονται εικόνες της Νέας Υόρκης, της Ουάσινγκτον και του Las Vegas, πολυσύχναστα μέρη όπως είναι η Times Square, πανεπιστήμια όπως το JOHNS HOPKINS στη Βαλτιμόρη και τράπεζες όπως είναι οι BANK OF AMERICA και η PNC BANK, προσπαθώντας ουσιαστικά να οδηγήσουν τους επίδοξους βομβιστές στους προαναφερθέντες στόχους.

Τα μέλη του ISIS εγκωμιάζουν τους δράστες των επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Δύση και κυρίως τον δράστη της επίθεση στο νυχτερινό κέντρο του Ορλάντο, τον OMAR MATEEN, καθώς και τον δράστη της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, Anis Amri.

Tέλος, στο βίντεο εγκωμιάζεται επίσης η πρόοδος που έχει σημειώσει η τρομοκρατική οργάνωση στον τομέα του οπλισμού, αναφέροντας την περίπτωση μη επανδρωμένου αεροσκάφους που δύναται να φέρει οπλισμό.





ethnika themata ellada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου