Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Εντωμεταξύ σε αυτόν τον παράξενο κόσμο…


Τα παγκόσμια μίντια ξεκίνησαν να λένε ότι τα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα Αντικείμενα και οι εξωγήινοι Μάλλον είναι αλήθεια..
Και οι συνωμοσιολόγοι γραφικοι του Μέχρι χτες… Λένε Προσέξτε γιατί και αυτό είναι παγίδα και είναι όλα ψέματα!!!

Την ίδια ώρα που οι μεγαλύτερες δεξαμενές πληροφορίες στο διαδίκτυο χρησιμοποιούν ειδικές σελίδες που ελέγχουν για το Ποιος βγάζει ψευδή ειδήσεις ή όχι… Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει Ποιος διαχειρίζεται και ποιος αποφασίζει πίσω από αυτές τις σελίδες!
Στον κόσμο του παραλόγου λοιπόν… Ένα πράγμα μένει… Η πληροφορία είναι όπλο… Και όποιος καταφέρει να έχει τη δυνατότητα να την δώσει στο κοπάδι… Αν ο κ**** του δεν τους ανήκει τότε αυτός πρέπει πάση θυσία να εξαφανιστεί!
Σε αυτόν τον τρελό θίασο τον έλεγχο της πληροφορίας τον διαμοιράζουν μόνο συγκεκριμένα κέντρα όποια πληροφορία έξω από το πολιτικό τους ορθό αυτών των κέντρων θεωρείται μη αποδεκτή για το Παγκόσμιο σχέδιο κατάκτησης!
Όλα αυτά δεν είναι έρευνα είναι ξεκάθαρα μπροστά σου, για αυτό από δω και πέρα δεν έχεις καμία μα καμία δικαιολογία για το τι αφήνεις να μπει μέσα σου και κατά επέκταση μετά από την διεργασία που θα κάνεις στις πληροφορίες που μπήκαν μέσα σου οι πράξεις που θα αποφασίσεις και θα δημιουργήσουν το μέλλον σου…
Αν με όλα αυτά που πλέον είναι ξεκάθαρα μπροστά σου δεν καταλαβαίνεις το πόσο τεράστια σημαντικό είναι η ελευθερία του λόγου και σε ποιον θα επιτρέψεις να σε πληροφορεί τότε αδερφέ μου δεν έχεις πάρει χαμπάρι πώς σε σκλάβωσαν και πως σε ελέγχουν!
Είναι σίγουρο ότι αυτοι που έχουν δει πλέον αυτό που συμβαίνει σήμερα παίρνουν μία από τις μεγαλύτερες μοναξιές της ζωής τους… Ταυτόχρονα Ανάλογα το χαρακτήρα σου πρέπει να διαχειριστείς τα συναισθήματα που σου βγάζει αυτή η μάζα… Να ξεκαρδίζεται στα γέλια; η να κλαις όλη μέρα;
Η ελευθερία και η επανάσταση μπορούν να έρθουν μόνο από αυτούς που κατανόησαν τον εχθρό και έχουν το σθένος και την απόφαση της αρχής να πολεμήσουν για όλα όσα τού στέρησαν!
Όταν ένα σύστημα κερδίσει την επιλογή της πληροφορίας που αφήνεις να μπει μέσα σου τότε μιλάς για τη μεγαλύτερη χούντα και την πιο επικίνδυνη στην ανθρώπινη ιστορία!
Σύντομα στο σινεμά κοντά στη γειτονιά σας θα βλέπετε τα έργα των αποφάσεων που πήρατε χθες χρησιμοποιώντας Τη λάθος πληροφορία που σας φύτεψαν στην κυριολεξία οι επικυρίαρχοι!
Αν το έργο είναι δραματικό και έχει πολύ βία και πολύ μεγάλη αδικία να ζητήσετε το λόγο στους αρχικούς σεναριογράφους…!


katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου