Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Έτσι θα ξεκινήσει το τέλος της Τουρκίας

Έτσι θα ξεκινήσει το τέλος της Τουρκίας

Του Κίμωνα Χαραλάμπους



«Μην μας καλείς με τόσο πάθος, μια νύχτα θα μπορούσαμε  να σου έρθουμε αναπάντεχα».
Αυτά τα λόγια ανήκουν στον βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (ΡΛΚ), Νιγιαζί Νεφί Καρά, στον απόηχο της μεγάλης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει στην τουρκική βουλή για τα «κατεχόμενα» νησιά στο Αιγαίο και το «μολών λαβέ» της ελλαδικής πλευράς.
Το ΡΛΚ ισχυρίζεται ότι είναι ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.

Ωστόσο στην γείτονα, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, όλες οι ιδεολογικές κατευθύνσεις ενώνονται κατά του «κοινού εχθρού».
Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», ο Καρά, με την ιδιότητα του βουλευτή αυτού του κόμματος, προχωρά ένα βήμα πιο πέρα.
Μέσω twitter υπενθυμίζει στους Έλληνες την άλωση της Κωνσταντινούπολης, την καταστροφή της Σμύρνης και την εισβολή στην Κύπρο.
Τα σχόλια του κ. Καρά αντικατοπτρίζουν το κλίμα το οποίο επικρατεί αυτήν την ώρα στην Τουρκία!
Η αξιωματική αντιπολίτευση, οι λεγόμενοι κεμαλιστές, μεταφέρουν την κόντρα με τους νέο-Οθωμανούς του Ερντογάν στο Αιγαίο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ισχυρίζονται ότι επί διακυβερνήσεως του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), η Ελλάδα έθεσε υπό κατοχή της 18 νησιά του Αιγαίου!
Το εθνικιστικό κύμα, το οποίο ξεσηκώνει η αξιωματική αντιπολίτευση της Τουρκίας ενδεχόμενα προκαλέσει κρίση στο Αιγαίο, η οποία, ωστόσο, θα οδηγήσει την γειτονική μας χώρα στον αφανισμό, καθώς θα κινητοποιήσει τις Μεγάλες Δυνάμεις αλλά και το κουρδικό στοιχείο στην ενδοχώρα.
Όσο για την Κωνσταντινούπολη, την Σμύρνη και όλα τα κατεχόμενα εδάφη, πλησιάζει η ώρα που θα γυρίσουν σε ελληνικά χέρια. Εκεί που ανήκουν!



el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου