Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ Η κατάσταση είναι δεδομένη και – ίσως – μη αναστρέψιμη


Το συνονθύλευμα των διασυνδεδεμένων δομών που στηρίζουν ως ¨δυναμικό σύνολο ¨ την Ελληνική πραγματικότητα – με αυτά και αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνον – με τα βίας κρατιέται για να μην καταρρεύσει.
Η Ελλάδα στο όνομα της Ευρωπαϊκής της πορείας , έχει απολέσει προ πολλού την πρόθεσή της για κυριαρχία και διατίθεται – αδύναμη πλέον να αντιδράσει – ως χώρος στα κυρίαρχα εξωγενής συμφέροντα , που ισορροπούν στις δικές τους συμμαχίες επί Ελληνικού εδάφους .

Τα συμφέροντα αυτά κάνουν το δικό μας , δικό τους , στην συνέχεια το προστατευτούν και εμείς , υπερηφανευόμαστε τάχα μου ότι , εμείς παρέχουμε αυτήν την προστασία … σε εμάς .
Αυτή είναι και η καλύτερη αυτοδιαχείριση της ανικανότητά μας , που μπορούμε .
Κουτοπονηριά ολικής και στάχτη στα μάτια της κοινωνίας δηλαδή , που ενθαρρύνεται όμως από την διαπίστωση ότι, τούτη η κατάσταση στην χώρα , την καθιστά προς έκπληξη των πάντων ¨σημείο ισορροπίας ¨ στην ευρύτερη γεωπολιτική σκακιέρα .
Στην πραγματικότητα όμως την καθιστά σημείο ισορροπίας αλλότριων συμφερόντων .
Αυτό όμως έχει και ένα δυσμενές αποτέλεσμα. Οι νομοί βαρύτητας και οι κανόνες ¨του παιχνιδιού ¨, που ορίζουν και ισορροπούν στο εσωτερικό της το ¨νευρικό σύστημα ¨ των κοινωνικών δομών πρικειμένου να κρατήσουν τα προσχήματα , ανάγουν μια Ελληνική πραγματικότητα , εξαιρετικά εύθραυστη .
Οποιαδήποτε ρήξη – εσωτερικά ή εξωτερικά – μπορεί να προκαλέσει στην τεταμένη αυτή κατάσταση , την ΑΠΟΤΟΜΗ κατάρρευση των πάντων .
Αυτό την καθιστά στόχο , των εχθρών των συμφερόντων που ευδοκιμούν στο περιβάλλον της . Η επίθεση στο στόχο , δεν θα λαμβάνει υπόψη της πλέον τις παράπλευρες απώλειες – τον λαό δηλαδή – αφού τα συμφέροντα είναι τεράστια .
Μια ομοβροντία από ¨παρεμβάσεις σας ¨ σε αυτή την πραγματικότητα , είναι ικανές να γκρεμίσουν τα πάντα . Τα περισσότερα θύματα σε ένα τέτοιο σεισμό θα είναι αθώα . Οι ¨στόχοι σας ¨ θα έχουν σωθεί την τελευταία στιγμή … είναι προετοιμασμένοι γιαυτό .
Θα ακολουθήσει χάος , και διαχειριστές δεν θα βρίσκονται πουθενά . Τότε – προς έκπληξή σας – το ανάθεμα θα πέσει και σε εσάς .
Αυτό θέλετε ;
Θα σας το πούμε αλλιώς !!
Η δύναμή σας ,είναι η αποδοχή των ενεργειών σας από την κοινωνία . Το στήριγμά σας αυτό ¨σπάει ¨ πολύ εύκολα απ ότι οι αλγόριθμοι που κρύβουν τις Ip σας .
Η γραμμή μεταξύ του ¨σας γουστάρει η κοινωνία ¨ και του ¨σας απαξιώνει ¨ είναι πολύ λεπτή και εύθραυστη ¨
Σε μια κοινωνία που σας θα σας έχει γυρίσει την πλάτη αφού , με τα δεδομένα αυτά θα την έχετε οδηγήσει στο χάος – ένα χάος που θα είναι ποιο οδυνηρό από την ¨κατάσταση κατοχής που ζει στο τώρα ¨ – , θα σας κάνει να νιώσετε το μάταιο στην μεγαλύτερή του κλίμακα .
¨Αργήσατε κάπως ¨ να επέμβετε και τώρα , άλλοι θα υποστούν τις συνέπειες των ενεργειών σας . Αυτοί , δεν φταίνε σε τίποτα , αυτοί είναι …εκείνοι που θα θέλατε να «προστατέψετε»
Η ελληνική πραγματικότητα είναι στην εντατική καιρό τώρα . Οι λόγοι και οι αιτίες δεν έχουν πλέον καμία σημασία αφού οι διαχειριστές της πραγματικότητάς της , έκαναν αυτό που ήθελαν .
Η κατάσταση είναι δεδομένη και – ίσως – μη αναστρέψιμη.
Σε μια τέτοια κατάσταση η κοινωνία στηρίζεται σε δομές που τρίζουν στα θεμέλια τους . Όλα είναι στο μεταίχμιο των μεταβολών τους , όλα είναι χωρίς πυξίδα , όλα είναι σε τεντωμένο σχοινί , όλα είναι συνδεδεμένα σε ένα εύθραυστο πλέγμα .
Οι κοινωνία δημιουργεί πλέον την ουτοπία της και μέσα εκεί … ονειρεύεται και ελπίζει .
Ονειρεύεται και ελπίζει για να κρατηθεί από κάπου , για να μην καταρρεύσει όταν συνειδητοποιήσει το αδιέξοδο
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ , είναι αρκετό να το γκρεμίσει , είναι ικανό να προκαλέσει το απόλυτο χάος , είναι ικανό να σπάσει αυτό το πλέγμα και να σκορπίσουν τα πάντα
Θέλετε να είστε εσείς η αιτία ;
Οι έχοντες και κατέχοντες σε μια τέτοια περίπτωση , έχουν μεριμνήσει για την επιβίωσή τους . Έτσι και αλλιώς ¨δρουν ¨ εξ αποστάσεως , ενώ , τις όποιες απώλειές τις έχουν προσμετρήσει στις ¨δαπάνες κόστους ¨
Όλοι όμως οι υπόλοιποι που είναι εγκλωβισμένοι εδώ , ΟΧΙ !!
Αυτοί θα υποστούν τις συνέπειες μιας απότομης κατάρρευσης του ¨μάταιου ¨ και πουλημένου κόσμου τους.
Αυτοί ¨θα την πληρώσουν ¨… άδικα , για να κάνετε εσείς το ¨καπρίτσιο σας ¨ και να νιώσετε το υπαρξιακό νόημα που ψάχνεται στην ιστορία που υποδύεστε .
Η επέμβασή σας στην Ελληνική πραγματικότητα είναι ΛΑΘΟΣ !!
Δεν θα σας αφήσουμε !!




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου