Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Το status quo δε θελει Τραμπ! ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...


Όλοι εναντίον του Τραμπ, ενός προέδρου που από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του πραγματοποιεί τις προεκλογικές υποσχέσεις που είχε, αποτελώντας εξαίρεση. 
Ρεπουμπλικανοί έχουν στρέψει τα βέλη τους προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως ο Τζον Μακέιν που αμφισβήτησε τις ικανότητες του Τραμπ: «Ποιος είναι υπεύθυνος; Ποιος ασκεί πολιτική; Ποιος παίρνει τις αποφάσεις;», διερωτήθηκε. 
«Ο νέος πρόεδρος δεν διέψευσε τις χειρότερες προσδοκίες μας. Τα πράγματα δεν πρόκειται να βελτιωθούν, εν μέρει εξαιτίας της ιδιοσυγκρασίας του, αλλά και λόγω των συμβούλων του. Τα πράγματα θα πάνε χειρότερα, καθώς η εξουσία διαφθείρει. Βίαιες διαδηλώσεις θα ξεσπάσουν στο εσωτερικό της χώρας. Δεν θα εκπλαγούμε εάν η θητεία του καταλήξει νωρίτερα εξαιτίας πρότασης μομφής ή παύσης του, όπως προβλέπει το 25ο άρθρο του Συντάγματος», έγραψε σε κείμενο του ο  Έλιοτ Κοέν, πρώην στέλεχος της κυβέρνησης του Τζορτζ Μπους του νεότερου, συνεχίζοντας τις λασπολογίες. 
Ακόμα και τα ΜΜΕ εξαπολύουν επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ, αποδεικνύοντας ότι το σύστημα έχει τρομοκρατηθεί από τη δυναμική του ανατρεπτικού προέδρου. 
Μάλιστα, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ήδη υπάρχει σχέδιο ανατροπής από γνωστές συστημικές περσόνες. 







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου