Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Πολάκης: Γιατί αρνήθηκα να αρθεί η ασυλία μου...


Πολάκης: Γιατί αρνήθηκα να αρθεί η ασυλία μουΤη δική του εξήγηση γιατί αρνήθηκε να αρθεί η ασυλία του δίνει ο Παύλος Πολάκης μετά το σάλο που...
προκλήθηκε.

Το θέμα συζητήθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η οποία και αρνήθηκε να άρει την ασυλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Το θέμα έφθασε στην Επιτροπή μετά από μηνύσεις και αγωγές που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, επειδή ο Παύλος Πολάκης σε τοποθετήσεις του υποστήριζε ότι με χειρόγραφα σημειώματα που έχει στη διάθεσή του, αποδεικνύεται πως διορίσθηκαν άτομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ με σχετική παρότρυνση του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και της συζύγου του.

Μάλιστα ο κ. Πολάκης υποστηρίζει ότι ενώ έκανε δηλώσεις στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αυτές δεν αναπαρήχθησαν.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του επειδή όπως λέει: «Αυτά που ανακάλυψα ήταν στα πλαίσια του υπουργικού μου έργου που με εξέλεξε η λαϊκή βούληση και μου εμπιστεύθηκε ο πρωθυπουργός».

Επίσης στη σχετική του ανάρτηση στο facebook ο κ. Πολάκης συνεχίζει να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλά και να καταφέρεται εναντίον διαφόρων προσώπων.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Επειδή σήμερα στην επιτροπή δεοντολογίας αποκαλύφθηκαν πολλά συγκεκριμένα στοιχεία για τα οποία μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη ότι "κρύφτηκα" πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών, έκανα δηλώσεις στους δημοσιογράφους της Βουλής τις οποίες όμως δε βλέπω να γράφονται στα ειδησεογραφικά Σάιτ είμαι αναγκασμένος να τα πω και εδώ γιατί οι συνεδριάσεις της επιτροπής αυτής δεν μαγνητοσκοπούνται»...

orlaksaj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου