Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ «φωνάζει» «Γ@μ@ την Ελλάδα» και όχι μόνο...

Φωτογραφία με μπλουζάκι που έχει ζωγραφισμένη την ελληνική με σβάστικα αντί για σταυρό και τις λέξεις «Γ@μ@ την Ελλάδα» φωτογραφίζεται στο Τορόντο ο γνωστός Σκοπιανός κωμικός Marjanco Gjorgievski, προκαλώντας κύμα οργής από τους ομογενείς του Καναδά.
Η φωτογραφία πάρθηκε  από θεατρικό θίασο σε δημόσια επίδειξη στο Τορόντο σύμφωνα με Έλληνες του Καναδά .
Ελληνική οργάνωση  κυκλοφόρησε  δελτίο τύπου που περιγράφει το περιστατικό που προκάλεσε την οργή πολλών Ελληνο-καναδών  στο Τορόντο.
Η συγκεκριμένη παράσταση  –προπαγάνδα , ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα μίσους που διαπράχθηκε στο Τορόντο, σε συνδυασμό με την κατάχρηση της Ελληνικής ιστορίας της Μακεδονίας, καταδεικνύοντας  τη συνεχιζόμενη προκλητική και ρατσιστική συμπεριφορά της ΠΓΔΜ και τον εγχώριο εθνικισμό , ο οποίος  δημιουργεί περιφερειακή αστάθεια και απρόβλεπτες συνθήκες στα Βαλκάνια.
Το ΥΠ.ΕΞ δυστυχώς έχει παρουσιάσει μία απίστευτη βραδύτητα καθώς ακόμα δεν έχει βγει ανακοίνωση καταδίκης και το διάβημα που πρέπει να γίνει.
Η σοβαρότητα των συμβόλων μίσους, όπως η σβάστικα στην ελληνική σημαία, δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Είναι ισχυρά εργαλεία επικοινωνίας μεταφοράς του ρατσισμού και ανθελληνισμού σε μια άμεσα αναγνωρίσιμη μορφή.
Αποτελεί ιταμή πρόκληση, μια χώρα που έχει υποστεί τη φρίκη του ναζισμού να εμφανίζεται φίλα προσκείμενη στην ιδεολογία αυτή.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου