Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

«ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ»!


«ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ! ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ»! ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ, ΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ!!!
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΩΣ! ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ..."ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ" ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (;) ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ.  ΗΤΑΝ "ΔΥΣΚΟΛΟ" ΒΛΕΠΕΤΕ...
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΩΣ! ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ …»ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ» ΤΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ (;) ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ.
ΗΤΑΝ «ΔΥΣΚΟΛΟ» ΒΛΕΠΕΤΕ…
New Trump Chief of Staff Reince Priebus: “I am Proud to be Greek, It is a Blessing from God to be Greek”! (Απο την ιστοσελίδα http://www.pappaspost.com/new-trump-chief-staff-reince-priebus-proud-greek-blessing-god-greek/)
ΠΙΣΤΟΤΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ’ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, Ο REINCE PRIEBUS! AΠΟΔΕΙΞΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (πιό κάτω) ΚΑΘΑΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ, ΣΤΟ ‘TWITTER’!
12
13
ΠΩ-ΠΩ, "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ..."ΥΠΟΘΕΤΕΤΕ" ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ..."ΛΥΣΣΑΞΕΙ"!!!
ΠΩ-ΠΩ, «ΑΥΤΟΙ» ΠΟΥ …»ΥΠΟΘΕΤΕΤΕ» ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ …»ΛΥΣΣΑΞΕΙ»!!!
Στην φωτογραφία ο 44ετής Έλλην προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, είναι με την σύζυγό του Σάλλυ, όπως και με τους 2 υιούς του, τον 11ετή Τζάκ και την 6ετή Γκρέϊς-Άβελυν.
Στήν λεζάντα έγραψε : «Χαρούμενα Χριστούγεννα απο την οικογένεια Priebus προς εσάς»!
15
Ο Reince, επειδή «αυτά» ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ στο …»λοβοτομημένο» ‘Τσιπριστάν, εκκλησιάζεται ΚΑΘΕ Κυριακή, σε όποια ελληνορθόδοξη ενορία βρίσκεται κοντά, έχοντας συγχρόνως και στενότατους δεσμούς με την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα.
16
Μπορεί ο πατέρας του Ρίτσαρντ να είναι γερμανικής καταγωγής, αλλά η μητέρα του η κ.Δήμητρα, κατάγεται απο την Μυτιλήνη, άν και γεννημένη στο Σουδάν.
Η Ελληνίδα μητέρα του φρόντισε και τον εβάπτισε ορθόδοξο, ενώ έχει ζητήσει να κάνει το ίδιο ακριβώς ο γιός της και με τα δύο του παιδιά!
ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ «ΣΚΑΝΕ» ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ‘ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ’, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!
«Π Ε Ι Ρ Α Ζ Ε Ι»;
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΤΟΤΕ …Ξ Υ Δ Ι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου