Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ETOIMAZETAI για ΠΟΛΕΜΟ κατά της ΡΩΣΙΑΣ! Το νησί Γκότλαντ στο επίκεντρο...


Συναγερμός έχει σημάνει στη Σουηδία, μετά την επιστολή που έστειλε στις αρχές η υπηρεσία για την πρόληψη εκτάκτων αναγκών της χώρας που υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να εξοπλιστούν καλύτερα για να είναι έτοιμες σε περίπτωση πολέμου. 
Αυτό, σε συνδυασμό με την εφαρμογή "Συνολικής Στρατηγικής Άμυνας", που δίνει βαρύτητα  στην υπεράσπιση της χώρας από εξωτερικές απειλές με την ανάληψη στρατιωτικών, οικονομικών και πολιτικών μέτρων φύλαξης, ενισχύουν την πεποίθηση ότι η Σουηδία κάτι ετοιμάζει. 
"Δεν υπάρχει τίποτα που δείχνει ότι ο πόλεμος είναι μια πιθανότητα, αλλά έχουμε την εντολή της κυβέρνησης για να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό", δηλώνει, ωστόσο, ο επικεφαλής της MSB Svante Werger. 
Παρ'όλα αυτά, πολλοί ισχυρίζονται ότι η Σουηδία χρησιμοποιεί ως πρόφαση την υποτιθέμενη ρωσική απειλή, για να δικαιολογήσει την αύξηση στις αμυντικές δαπάνες, ενώ, στο επίκεντρο βρίσκεται το νησί Γκότλαντ, που θεωρείται στρατηγικής σημασίας για τον στρατιωτικό έλεγχο της Βαλτικής Θάλασσας και η Ρωσία έχει ζητήσει να εκμισθώσει το λιμάνι, κάτι που όπως ακούγεται, η σουηδική κυβέρνηση θα αρνηθεί. 





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου