Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Νίκησε τον καρκίνο


Με κάθε τρόπο και μέθοδο θέλουν να σου φυτέψουν στο κορμί τον θάνατο.
Ο καρκίνος θερίζει, μην καπνίζεις, μην πίνεις ,μην αγχώνεσαι. Αγαπητοί μου συνανθρώποι μεγάλη προσοχή στης εξετάσεις που κάνετε, κάνουν διάγνωση για τον καρκίνο δίχως να υπάρχει.
Σε πάρα πολλές περιπτώσεις η ιατρική γίνετε με σκοπό το κέρδος, αφού η φάμπρικα του καρκίνου ή του ξορκισμένου ή του κακού. Αφαιρούν το στήθος γυναικών δίχως να έχουν τίποτα όταν βγει η βιοψία.
Βάζουν ανθρώπους που κάνουν καταχρήσεις στο κλαμπ των καρκινοπαθών, δίχως να έχουν τίποτα απλά μόνο με ενδείξεις.
Μην πιστεύετε τίποτα ,εάν πρώτα δεν επαληθεύσετε από διαφορετικά διαγνωστικά κέντρα εάν όντως υπάρχει ο όγκος, με πίστη στην ζωή και με προσευχή να διαβαινετε την κάθε σας ημέρα.
Δεν χάνουμε την ελπίδα για ζωή ούτε καταδικάζουμε τον εαυτό μας στον θάνατο.
Η δύναμη μας είναι η καθαρότητα και η τροφή μας είναι η ζωή μας. Ο ανθρώπινος οργανισμός όλες της παθήσεις της έχει στο DNA μας, ανάλογα ποιες αντιστάσεις μας θα πέσουν, τότε εκδηλώνεται οτιδήποτε.
Δεν είμαι γιατρός ούτε μπορώ να το εμβαθύνω το θέμα μα από την ίδια την ζωή βλέπουμε πως το όλο θέμα δεν είναι απλά μόνο θέμα επιστήμης αλλά τακτικής εξόντωσης των πολιτών με σκοπό το κέρδος και την αφέμαξη από της πολυεθνικές που ελέγχουν την προμήθεια των υλικών.
Παν μέτρων άριστον, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι μας, η πρόληψη σώζει ζωές κάντε συχνούς ελέγχους, ορθή διατροφή και μην βιάζεται το κακό μέσα σας, υπάρχει θεός και βλέπει όλα αφείοντε στην χέρα του
Εφόσων δεν πράτει η επιστήμη. Δεν υπάρχει τίποτα αν δεν το πιστέψεις σβήσε το κακό από μέσα σου ξεπάτωσε τον καρκίνο από το σώμα σου, βρες την δύναμη στο κάθε πρόβλημα η λύση είναι εντός μας όπως ολα. Ο Υιός με υιούς βάλεται η επιστήμη και το πνεύμα θα συμβαδίσουν, όταν ως ένα ενιαίο φάσμα αναλυθούν.


katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου