Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Δημοσιεύτηκε ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στις 9 Οκτ 2016!!!ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!



ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Δημοσιεύτηκε ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στις 9 Οκτ 2016!!!ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ!!! 


Δημοσιεύτηκε στις 9 Οκτ 2016



ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



Άρθρο 5: Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση πολιτών από 17.6.2017 για όλες τις υπηρεσίες και όχι για νοσοκομειακή περίθαλψη.



Άρθρο 1: Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση πολιτών όλης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και του Ρωσικού Κράτους, από 16.6.2017. Αποδοχή του άρθρου απ’όλες τις χριστιανικές εκκλησίες.



9 Δ: Δημιουργία Ηλεκτρονικού Αρχείου σε όλα τα εκπαιδευτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα και ιδρύματα δημοσίου χαρακτήρος, καθώς και σε υπουργεία όλων των χωρών Ευρώπης, να εισαχθούν τα συστήματα της παλαμοσκόπησης και ιριδοσκόπησης έτσι ώστε όλοι οι πολίτες, μαθητές, εκπαιδευτικοί, σπουδαστές και πολιτικοί άρχοντες να εισάγονται κατά αυτά τα συστήματα στα προαναφερθέντα κτίρια. Εφαρμογή 27.7.2017 έως 29.10.2017.

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ !!!!!!!



-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ - ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ( ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ , ΤΡΑΜ , ΜΕΤΡΟ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ...) ΑΠΟ 1/1/2017 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666......








volcanotimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου