Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΜΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)


%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%80%cf%80%ce%b1%cf%83
ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ…
Σε σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, εξελίσσεται η διαδικασία εξέτασης του υπουργού Νίκου Παππά, στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής. «Η ολοκλήρωση του διαγωνισμού είναι συνολική νίκη για τη Δημοκρατία», τόνισε ο Παππάς, κατά την ενακτήρια τοποθέτησή του , σχετικά τις τηλεοπτικές άδειες.
Επεσήμανε, ο υπουργός Επικρατείας το «επόμενο άμεσο και απαραίτητο βήμα είναι η συγκρότηση για το ΕΣΡ»
Ο Παππάς κατηγόρησε τους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι πολλές φορές παρουσίαζαν αυτό τον διάλογο μέσα από τον παραμορφωτικό φακό των συμφερόντων των ιδιοκτητών τους. Δήλωσε περήφανος που έγινε αυτή η διαδικασία και ολοκληρώθηκε. Ο κ. Παππάς τόνισε ότι έχουν ήδη εισπραχθεί 90 εκατομμύρια ευρώ από την διαδικασία και θα αξιοποιηθούν σε παιδικούς σταθμούς και νοσοκομεία αλλά και άλλα προγράμματα.
Ο Παππάς, απάντησε και στα «πυρά» που δέχτηκε από τον Δημήτρη Κοντομηνά, σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Ο κ. Κοντομηνάς με τον σταθμό Alpha συμμετείχε στη διαδικασία, όμως δεν κατάφερε να γίνει υπερθεματιστής και από την επόμενη ημέρα άρχισε με συγκεκριμένους δημοσιογράφους να με καθυβρίζει. Μέσα σε αυτά βάζω και το περιστατικό με τις περούκες».
«Οι παλιοί ιδιοκτήτες των -παράνομων, όπως τόσες και τόσες φορές έχει κρίνει το ΣτΕ- τηλεοπτικών σταθμών, τσαλαπάτησαν το πολιτικό σύστημα και τελικά, τον Έλληνα πολίτη, προκειμένου να αποκτήσουν τον τίτλο και, κυρίως, την ισχύ του «καναλάρχη», προσέθεσε.
Ενώ ο υπουργός Επικρατείας επανήλθε μετά από ερώτηση του Μάκη Βορίδη, στον Δημήτρη Κοντομηνά. «Μπορεί να ισχυριστεί τέρατα και σημεία ή να κάνει τέρατα και σημεία. Τα περί επιρροής της κυβέρνησης δεν έχουν τεκμηριωθεί». «Ο κ. Κοντομηνάς μπορεί να ισχυριστεί τέρατα και σημεία. όπως και να βάλει έναν δημοσιογράφο του να με ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη. Ο ένας από τους δυο ήταν εργαζόμενος στον ALPHA. Λέω λοιπόν: ακόμα και αυτός ο δημοσιογράφος μπορεί να μην έχει ο ίδιος την ευθύνη. Υφίστανται αφόρητες πιέσεις και έλαβε εντολή να κάνει αυτό το τερατούργημα», υπογράμμισε.
«Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς καναλάρχες να λένε κάτι και τα κόμματα να τρέχουν πίσω τους ασθμαίνοντας».
Επεισόδιο ανάμεσα σε Παππά και Βενιζέλο
Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μεταξύ του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, επί της διαδικασίας.
Ενώ ο Παππάς απαντούσε σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Κοντομήνα, παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Κύριε Βεζινέλο στη σειρά σας» είπε ο κ. Παππάς κουνώντας το χέρι του.
«Όχι το χέρι εσείς σε εμένα» απάντησε ο κ. Βενιζέλος.
«Γιατί τι είστε εσείς;» είπε ο Παππάς. Ενώ ο Βενιζέλος επέμενε «Όχι το χέρι εσείς σε εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου