Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – Β Ο Μ Β Α!!!


dhmoskophsh
Τεραστίων διαστάσεων εκπλήξεις έκρυβε η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.
Ισχυρό πλήγμα για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζεται 11,5 μονάδες πίσω από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ συντριπτικό φαίνεται να είναι το ποσοστό και στην παράσταση νίκης. Ανεβασμένο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, ενώ Ποτάμι και Ανεξάρτητοι Έλληνες παρουσιάζονται εκτός Βουλής. Μεγάλη αίσθηση προκαλεί η άνοδος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που καταλαμβάνει το 2,5% των προτιμήσεων.
Για ακόμα μία φορά κατακερυανώθηκε η Ελληνική Κυβέρνηση με το 86% να δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένοι, με μόλις ένα ποσοστό 7% να δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης».
Δείτε τα ποσοστά:
dimoskopisi1
dimoskopisi3
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ
dimoskopisi2
Ποια η γνώμη των Ελλήνων για το Brexit
Tην αίσθηση ότι οι εξελίξεις για την Ευρώπη μετά το BREXIT, θα είναι αρνητικές εξέφρασε το 43% των ερωτηθέντων ενώ το 40,5% είχε θετική εικόνα για την έξοδο της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ. Παράλληλα το 51% υποστήριξε ότι το Brexit θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για την Ελλάδα με μόλις το 21,5% να έχει θετική άποψη.
Grexit…
Στο ερώτημα για την παραμονή της χώρας ή όχι στην νομισματική ένωση το 53,5% τάχθηκε υπέρ του Ευρώ το 37% ζητάει επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα, και το 9,5% των ερωτηθέντων δεν είχε άποψη.
Επιπλέον, το 63% θεωρεί ότι το περσινό δημοψήφισμα στην Ελλάδα έβλαψε τη χώρα.





hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου