Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αίσχος! Ανθέλληνες έκαψαν και αντικατέστησαν την Ελληνική σημαία με τουρκική…

shmsa

Μια απίστευτη είδηση έφερε στην δημοσιότητα γνωστός φωτογράφος από την Καβάλα, σύμφωνα με τον οποίο άγνωστοι έκαψαν δυο φορές μέσα σε λίγες μέρες την Ελληνική σημαία από σχολεία και στην θέση της ανέβασαν την τουρκική σημαία. 
Η ανάρτηση του φωτογράφου  Γιάννη Καπάιου, στο fecebook, έχει ως εξής:
«Περίμενα μία μέρα να δώ αν θα υπάρξει από κάπου ενημέρωση , αλλά αυτή δυστυχώς δεν υπήρξε… Σας ενημερώνω λοιπόν ότι άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στο 5ο γυμνάσιο Καβάλας , την έκαψαν και ανέβασαν στην θέση της την τουρκική !!! Τα συμπεράσματα δικά σας ! Απ’οτι με ενημέρωσε ο γιός μου άγνωστοι πήδηξαν από τα κάγκελα της αυλής στραβώνοντας τα κιόλας και έκαψαν την ελληνική σημαία μπροστά στην πόρτα του σχολείου … και μετά ανεβάσαν την τουρκική , την οποία τα παιδιά δεν πρόλαβαν να δουν καθώς κατέβηκε αμέσως…
Στην αρχή δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Μάκης Κοσκερίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STUDIO 7, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε το προαναφερθέν περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι δράστες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Μέσα από την ίδια ραδιοφωνική συχνότητα, όμως, έγινε γνωστό ότι ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο» περιγράφει ο φωτογράφος, από την Καβάλα.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου