Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ραγδαία ΕΞΕΛΙΞΗ!Η 'ΒΟΜΒΑ' ΤΡΑΜΠ έσκασε και αλλάζουν ΟΛΑ για τα F-35...


Η ‘βόμβα’ Τραμπ για το υπέρογκο κόστος των F-35 θορύβησε τη Lockheed Martin που δημοσίως ανακοίνωσε πως δεσμεύεται για δραστική μείωση του κόστους του πολεμικού αεροσκάφους.
Θυμίζουμε πως ο Ντόναλντ Τραμπ την πρώτη φορά είχε δηλώσει πως το κόστος των F-35 «είναι εκτός ελέγχου» και την δεύτερη, μόλις την περασμένη Πέμπτη το βράδυ έκανε γνωστό πως ζήτησε προσφορά για μαχητικά τύπου F-18 από την ανταγωνίστρια της Lockheed, Boeing.
Μόνο τυχαία δεν κρίνεται η απόφαση αυτή της Lockheed καθώς η μετοχή της Lockheed έκλεισε χθες Παρασκευή στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με απώλειες 1,3%. Συνολικά, από τις 6 Δεκεμβρίου όταν ο Τραμπ τουίταρε για τα F-35 για πρώτη φορά, η μετοχή της έχει χάσει 6,4% – κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 5 δισ. δολάρια.
Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Μέριλιν Χιούσον ανέφερε δημοσίως στο twitter πως «είχα μια πολύ καλή συζήτηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Τραμπ σήμερα το απόγευμα, όπου τον διαβεβαίωσα ότι άκουσα το μήνυμά του «καθαρά και ξάστερα» αναφορικά με την μείωση του κόστους των F-35. Δεσμεύτηκα προσωπικά ότι το κόστος τους θα μειωθεί δραστικά. Ξέρω ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος θέλει το καλύτερο για τον στρατό μας στο χαμηλότερο κόστος για τους φορολογούμενος και είμαστε έτοιμοι να το δώσουμε!», ήταν η δήλωσε της Χιούσον.
Θυμίζουμε πως ο Ντόναλντ Τραμπ είχε συναντηθεί την Τετάρτη με τους διευθύνοντες συμβούλους τόσο της Lockheed όσο και της Boeing, στην έπαυλή του στο Μαϊάμι.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου