Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Το ΣΧΕΔΙΟ του ΜΑΞΙΜΟΥ για αποφυγή της ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ! Σόιμπλε και Βερναρδάκης στο 'κόλπο'...


Oι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο Πρωθυπουργός για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον ψυχικό του κόσμο δεν συνάδουν με το θεσμικό του ρόλο ως, εκπροσώπου της Ελλάδας. Μπορεί να συσπειρώνουν επικοινωνιακά και εφήμερα το κοινό, λαϊκό αίσθημα αγανάκτησης κατά της Γερμανίας, όταν όμως πέφτουν οι σφυγμοί τότε ο πολίτης σκέπτεται πως ο Πρωθυπουργός είναι είναι κατώτερος των περιστάσεων καθώς δεν έχει ούτε ορθή πολιτική, ούτε επιχειρήματα και απλά κάνει επίθεση στον (κακό καθώς φαίνεται) χαρακτήρα του αντιπάλου του.
Φαίνεται πως τη συμβουλή για να γίνει αυτή η επικοινωνιακή επίθεση δόθηκε από τον Χριστόφορο Βερναρδάκη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως κάθε μέρα ο κος Βερναρδάκης ζητά να λάβει τις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις για να δει αν η ΄σκληρή γραμμή’΄ Τσίπρα περνά και τι πιστεύει ο κόσμος για το μποναμά της 13ης σύνταξης.
Η βιασύνη είναι απλή. Από 01/01/2017 θα έρθει το τσουνάμι νέων φόρων και η βαρύτατη φορολογία σε αγρότες, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες (όλες τις άλλες κατηγορίες πολιτών τις έχει χάσει ο Τσίπρας.
Συνεπώς βιάζονται να ανεβάσουν, όσο γίνεται, τα ποσοστά του Τσίπρα μπας και αποφευχθεί η συντριβή.
Μήπως τελικά οι εκλογές εντός του Ιανουαρίου δεν είναι τόσο ‘σενάριο επιστημονικής φαντασίας’ που ισχυρίζεται ο Πρωθυπουργός;..





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου