Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΣΟΡΟΣ διάλεξε ΔΙΑΔΟΧΟ των ΗΠΑ!Ετοιμάζει το Νέο Παγκόσμιο Σύστημα...




Μίλησε ο Τζωρτζ Σόρος και όταν μιλά καλό είναι να ακούμε τι λέει. Σύμφωνα λοιπόν με τα Διεθνή  ΜΜΕ ο κος Σόρος δήλωσε πως η Κίνα θα ηγηθεί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, στη θέση της ηγέτιδας υπερδύναμης του Πλανήτη, τις ΗΠΑ.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του στους Financial Times είχε δηλώσει πως «νομίζω ότι  πραγματικά θα πρέπει η  Κίνα να ηγηθεί της  δημιουργίας μιας νέας παγκόσμιας τάξης . Τα μέλη του ΔΝΤ δεν είναι απρόθυμα και συνδιαλέγονται με την Κίνα  αλλά δεν κάνουν την κατάλληλη κίνηση επειδή η χώρα αυτή δεν είναι ακόμη θεσμικό όργανο τους. Πιστεύω ότι όταν γίνει αυτό ,  θα πρέπει να έχουμε  μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και η  Κίνα θα πρέπει να αναλάβει  μέρος της διαδικασίας της δημιουργίας της . Έτσι  οι  Κινέζοι θα εισέλθουν στην ελίτ και αυτό θα τους  βοηθήσει να δημιουργήσουν αυτήν την νέα κατάσταση . Αυτό δεν είναι μια νέα ιδέα, βέβαια, αφού και  οι Ροκφέλερ το είχαν αφήσει να εννοηθεί  αυτή η στρατηγική το μακρινό 1961 στο βιβλίο για την προοπτική της Αμερικής».
«Οι  άνθρωποι παντού είναι τόσο θυμωμένοι και φοβισμένοι, και έχουν μια  λαχτάρα να τελειώσει το παλιό σύστημα και να αρχίσει κάτι νέο», τόνισε πρόσφατα ο ίδιος ο μεγιστάνας .
Ο Σόρος υποστηρίζει πως «τόσο οι δυτικές δυνάμεις όσο και  τα έθνη που απαρτίζουν τον συνασπισμό BRICS συνεργάζονται στενά με τις χώρες του G20 , τις κεντρικές τράπεζες και την  Νέα Παγκόσμια Τάξη. Μόλις τα σχέδιά τους φτάσουν  στο αποκορύφωμα, ο κόσμος θα κυβερνάται από μια πολυμερή / πολυπολική  οικονομική και πολιτική τάξη που θα χαρακτηρίσει την Κίνα ως το πιο σημαντικό έθνος, υποσκελίζοντας τις ΗΠΑ».
Αν σκεφτούμε πως η επιλογή Τραμπ αναμένεται να αλλάξεις τις συμμαχίες των ΗΠΑ (σύμπλευση με Ρωσία) είναι πολύ πιθανόν ο κος Σόρος να θέλει να προ-κρίνει τη λύση που επιθυμεί. Άλλωστε τα Διεθνή ΜΜΕ γι αυτό το λόγο επανέφεραν στο προσκήνιο αυτές του τις δηλώσεις.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου