Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο ΝΑΤΟ!ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΡΩΣΩΝ-ΒΡΕΤΑΝΩΝ με πολεμικά...

 Το ρωσικό αντιτορπιλικού ανθυποβρυχιακού πολέμου « Αντιναύαρχος Κουλάκωφ»,μετα από πολύμηνες επιχειρήσεις και επικίνδυνες αποστολές στη Συρία επέστρεφε πίσω στη Ρωσία όταν συνάντησε το βρετανικό αντιτορπιλικό HMS Sutherland.
 «Η διέλευση των ρωσικών πλοίων από τη Μεσόγειο προς τα βόρεια λιμάνια  δεν είναι ασυνήθιστο γεγονός, αλλά το Βασιλικό Ναυτικό είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να προστατεύσει τα χωρικά ύδατα του Ηνωμένου Βασιλείου»,σχολίασε Βρετανός αξιωματικός για το συμβάν που έλαβε χώρα ανάμεσα στο ρωσικό αντιτορπιλικού ανθυποβρυχιακού πολέμου « Αντιναύαρχος Κουλάκωφ» το οποίο παρολίγο να συγκρουστεί με το βρετανικό αντιτορπιλικό HMS Sutherland κλάσεως Tupe 23.
Σύμφωνα πάντα με δηλώσεις των βρετανών το HMS Sutherland έχει βάση το Πλύμουθ απέπλευσε  με τις μηχανές ώστε να ελέγξει τις κινήσεις του ρωσικού αντιτορπιλικού, το οποίο επέστρεφε από αποστολές στη Συρία και σύμφωνα με δημοσιεύματα πραγματοποίησε επικίνδυνους ναυτικούς ελιγμούς σε σχέση με το βρετανικό πλοίο. 
Επίσης δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ρωσικό αντιτορπιλικό  συνοδευόταν συνολικά από τέσσερα πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ στο ταξίδι του πίσω στα λιμάνια της Ρωσίας.
Το κρεμλίνο προς το παρόν δεν έχει σχολιάσει για το συμβάν.





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου