Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Υπό δίωξιν για μέγα- σκάνδαλα ο Νετανιάχου!


76643277
Οι Times του Ισραήλ αναφέρουν ότι η αστυνομία κάλεσε τον ισραηλινό Γενικό Εισαγγελέα Avichai Mandelblit για να μπορέσει να ανοίξει μια πλήρη ποινική έρευνα εναντίον του Πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου.
Την Δευτέρα, 26, Δεκεμβρίου, ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε ότι είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι η ποινική έρευνα θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες λόγω των νέων εγγράφων που υποβλήθηκαν πρόσφατα σε ειδική έρευνα που ξεκίνησε περίπου 9 μήνες πριν.
Τα αδικήματα που φέρεται ότι θα αντιμετωπίσει ο Νετανιάχου θα είναι δωροδοκία και απάτη κατ’ εξακολούθησιν. Τον Ιούνιο, αναφέρθηκε ότι η αστυνομία είχε αρχίσει πρόσφατα μυστική έρευνα, με την απαίτηση ότι δεν θα αφήσουν λεπτομέρειες να διαρρεύσουν στα μέσα ενημέρωσης.
Ο Γενικός Εισαγγελέας Mandelblit επίσης φέρεται να έδωσε εντολή στους εργαζόμενους στο γραφείο του να ερευνήσουν τους ισχυρισμούς ότι ο Νετανιάχου αποδέχθηκε περίπου € 1.000.000 από τον διαβόητο Γάλλο Arnaud Mimran το 2009.
Νωρίτερα τον Δεκέμβριο, σε μια -φαινομενικά- άσχετη υπόθεση, υπήρξαν εκκλήσεις ώστε να διερευνηθεί ο ρόλος του Νετανιάχου σε μια συμφωνία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την αγορά υποβρυχίων από μια γερμανική εταιρεία που ανήκει εν μέρει στην ιρανική κυβέρνηση.
Η υπόθεση αποτέλεσε δημόσια συζήτηση στο Ισραήλ τον περασμένο μήνα, καθώς οι κατηγορίες προέκυψαν αφού ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μπορεί να πήρε την εν λόγω απόφαση στηριζόμενος στον προσωπικό του σύμβουλο David Shimron, μια και ο ίδιος είχε δεσμούς με την εταιρεία ThyssenKrupp. Η αγορά βρήκε αντίθετους αρκετούς αξιωματούχους το αμυντικού τομέα της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του πρώην υπουργού άμυνας Moshe Ya’alon.
Ένας εκπρόσωπος του Νετανιάχου υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό λέγοντας στους Times του Ισραήλ: «Αυτό είναι απολύτως ψευδές. Δεν υπήρχε τίποτα και δεν θα υπάρξει τίποτα. »
Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου