Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ekselikseis-anoixta-metopa-elladas-tourkia-kipriako-alvania-310x220
Στο «Κατοχικά Νέα» στις 29 Νοεμβρίου 2016 @ 15:45 ΕΔΩδημοσιεύθηκε Σχόλιο από, τι άλλο, κάποιον που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του ο άξιος τοιούτος ανήρ με το εξής κείμενο :
«από ποτε η αλβανια θεωρείται ανοιχτο μετωπο;;;; επειδή κατι κατσαπλιαδες χασισεμποροι μιλανε για τσαμουρια;;;σαγιαν εισαστε;;βαλτοι;;»
Α) Μιλάει και ξένες γλώσσες, «σαγιάν», άρα είναι πασιφανές τι είναι. (Σαγιάν-Σαγιάς: Φαρασιώτικο ‘Ιδίωμα από την Τουρκική γλώσσαsaya = φόρεμα, ρούχο, σαγιάς ο κουκουλωμένος τόσο που δεν βλέπει επειδή το ρούχο του σκεπάζει τα μάτια. Κυριολεκτικά, «Γκαβός».)
Β) Καθυβρίζει την εξοχότητά του τον αρχηγό του φίλου κράτους της Αλβανίας αξιότιμο κύριο Ράμα ως χασισέμπορο και κατσαπλιά. Αφού ο ίδιος ο αρχηγός του κράτους της Αλβανίας έθεσε θέμα Τσάμηδων στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρόσφατα, προβάλλοντας διεκδικήσεις εδαφών από την Ελλάδα και χρηματικών αποζημιώσεων αλλά και αποζημιώσεων από έγγειο πρόσοδο – έσοδα από την γη.

Γ) Με το «κατσαπλιά» αποκαλύπτει ότι ανήκει στους ριζοσπαστικούς ακραίους που μισούν ό,τι το Ελληνικό, αφού αυτοί χρησιμοποιούν τέτοια φρασεολογία. Ο βασιλιάς, αγαπητέ ανώνυμε, είσαι γυμνός. Δεν θα σχολιάσω ότι ο άνθρωπος είναι τόσο εγγράμματος που γράφει ατονικά, άραγε από ποιά πρεσβεία να παίρνει τον μισθό του;
H ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην απορία τώρα.
1) Επειδή ΑΚΟΜΗ υφίσταται επίσημα «κατάσταση πολέμου» με το κράτος αυτό.
2) Επειδή λίαν πρόσφατα οι υπηρεσίες πληροφοριών σε συνεργασία με άλλες Ελληνικές αρχές, διέκοψαν και ανέσχεσαν (sic) κύκλωμα όπλων, χρημάτων κι άλλου όχι ειρηνικού εξοπλισμού από ΠΑΡΑΚΑΛΩ αξιωματούχους της Αλβανικής κυβέρνησης αλλά σε Ελληνικό έδαφος.
3) Επειδή σε συγκεκριμένο στρατόπεδο στην Αλβανία, μέλη του UCK, του Απελευθερωτικού Στρατού της Αλβανίας, κατά τον ΟΗΕ τρομοκρατικής οργάνωσης, ο αρχηγός των οποίων έχει λάβει ως δώρο το Κοσσυφοπέδιο για να κυβερνάει ως κρατίδιο, όπου η μεγαλύτερη στον κόσμο βάση των ΗΠΑ, εκπαιδεύονταν μαζί με τον τακτικό Αλβανικό στρατό από στρατιωτικούς των ΗΠΑ.
4) Επειδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έβαλε θέμα Τσάμηδων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μάλιστα πολύ πρόσφατα, όταν οι Τσάμηδες ήταν συνεργάτες του Κατοχικού Γερμανικού στρατού, υπεύθυνοι για μαζικές δολοφονίες Ελλήνων αμάχων και καταστροφή της περιουσίας τους. Αφού είχαν πρώτα ευεργετηθεί από το Ελληνικό κράτος με δωρεάν παροχή γης και χρημάτων ώστε να εγκατασταθούν και να μην φονευθούν από το πολιτικό σύστημα της ξένης χώρας τους, που τους είχε κυνηγήσει. Τσάμηδες, είπατε; Δοσίλογοι και γερμανοτσολιάδες, δηλαδή.
5) Επειδή έχει δηλωθεί επίσημα η συνεργασία Αλβανίας και Τουρκίας από το υψηλότερο επίπεδο (αρχηγοί των δύο κρατών) ότι το 2016 υιοθετήσανε νέο δόγμα γεωπολιτικής συνεργασίας εννιαίου χώρου, δηλαδή, ότι συμβαίνει στην Αλβανία θα είναι σαν να συμβαίνει και στην Τουρκία, οικονομικά και στρατιωτικά για αρχή.
6) Επειδή η Αλβανία ερίζει χωρίς νομικό υπόβαθρο και αντίθετα με τους διεθνείς κανόνες για την ΑΟΖ στο Ιόνιο, αρνούμενη το διεθνές δικαίωμα της Ελλάδας σε Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη πλησίον της Αλβανίας και έξω από τα χωρικά της ύδατα που είναι 12 μίλια, όταν τα δικά μας παραμένουν ΕΞΙ.
7) Επειδή οι Αλβανικές αρχές επιδεικτικά δεν συνεργάζονται με τις Ελληνικές όπως έχουν υποχρέωση για να αποκαθίσταται το Διεθνές Δίκαιο όταν παραβιάζεται σε βάρος των Ελλήνων στην Αλβανία, όπως όταν κατεδάφισαν, αφού πριν λίγο καιρό είχαν κάψει άλλες, ιδιοκτησίες Ελλήνων στην Χιμάρα, απειλές κατά της ζωής του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κλπ κλπ.
8) Επειδή έχουν καταγραφεί περιστατικά Αλβανών εντός Ελλάδος οι οποίοι ανήκουν στον Αλβανικό υπόκοσμο αλλά έχοντας εξ ευεργεσίας, δηλαδή χαριστικά ως προερχόμενοι από λιγότερο ανεπτυγμένη χώρα λάβει άδεια παραμονής προβαίνουν σε συνεργασία με τοπικούς κακοποιούς επιχειρηματίες για να μην ελέγχονται από την Εφορία, για να διακινούν λευκή σάρκα κ.α.
9) Επειδή η εξοχότητά του ο αρχηγός του Αλβανικού κράτους αξιότιμος κύριος Ράμα εύκολα δικαιολογήθηκε ότι δεν οφείλει εξηγήσεις για τις αλυτρωτικές τάσεις και εκφράσεις περί Μεγάλης Αλβανίας, παρέλειψε όμως να μας απολογηθεί ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ για τις αλυτρωτικές τάσεις που καταγράφονται σε επίσημα κείμενα και χάρτες του ίδιου του Αλβανικού κράτους.
Μα κι αν δεν φθάνουν αυτά, δεν πειράζει, υπάρχουν τόσα άλλα!





katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου