Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Αποκαλύπτουμε… ΑΡΩΜΑ… ΠΟΛΕΜΟΥ! Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…


moscow-721547
Ακόμα και αν οι Αμερικάνοι φαίνεται να υποχωρούν στο συριακό μέτωπο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει βάλει τη Ρωσία σε ρυθμούς πολέμου, προειδοποιώντας τους πολίτες να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα καταφυγίων και μασκών αερίων για μία πιθανή σύγκρουση με τη Δύση!
Το γεγονός επιβεβαιώνει η ρωσική τηλεόραση που με κρατική χορηγία προβάλλει διάφορα ρεπορτάζ, δίνοντας κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το πώς οι άνθρωποι στη Ρωσία θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια ενδεχόμενη επίθεση. Σίγουρα προς ώρας παραμένει σενάριο, ωστόσο φαίνεται πως ο Πούτιν δεν αποκλείει καθόλου μία πιθανή αναζωπύρωση με τις ΗΠΑ και τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
Συγκεκριμένα δελτία ειδήσεων, προτρέπουν τους πολίτες να βρουν τα πλησιέστερα καταφύγια, αναφέροντας μάλιστα ότι οι εντάσεις μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ έχουν αυξηθεί σε χειρότερα επίπεδά σε σύγκριση με τον Ψυχρό Πόλεμο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πούτιν κρατάει την ίδια στάση γύρω από τη λύση του Συριακού ζητήματος, πρόσφατα ανέπτυξε πυραυλικά συστήματα που υποστηρίζουν πυρηνικά στο Καλίνινγκραντ κοντά στην Πολωνία, ενώ σήμερα το Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας ετοιμάστηκε να στείλει δύο πολεμικά πλοία, προκειμένου να απομακρύνουν ένα βαριά οπλισμένους ρωσικό αεροπλανοφόρο, όπως και άλλα πολεμικά πλοία που πλέουν κοντά στα βρετανικά ύδατα στην πορεία τους προς τη Συρία.
Την ίδια στιγμή οι ΝΑΤΟικές δυνάμεις αναπτύσσουν στρατό κοντά στα ρωσικά σύνορα, με την Ιταλία να είναι η τελευταία χώρα που ετοιμάζεται να στείλει στρατιωτική αποστολή στην εν λόγω περιοχή.




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου