Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Επέτειοι…….


%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%8318-10-2016……. Στιγμές αρκετά παράξενες!!!! Πριν από αρκετά χρόνια ξεκινούσε η ολοκληρωτική καταστροφή της Χώρας!!!!! 18-10-1981!!!!!
Αλαλάζοντες πρασινοφρουροί, στελέχη με βιώματα του κατατρεγμένου, διψασμένοι για την εξουσία, έμπαιναν στην κεντρική πολιτική σκηνή, στην εκτελεστική εξουσία, για να γλυκαθούν από το ….μέλι της!!!!!
Ο αμερικανός Ανδρέας Παπανδρέου ξεκινούσε την πορεία του στην απόλυτη διάλυση! Μόλις είχε υπογραφεί από το Κ. Καραμανλή, η ένταξη μας στον σκληρό πυρήνα της τότε ΕΟΚ, με τα ταμεία της Ευρώπης να ανοίγουν τις βρύσες τους με άφθονα ….EQU!!!!!
Τότε που ο σχεδιασμός έλεγε τον εκσυγχρονισμό της Χώρας , την αλλαγή του βαλκανικού αραμπά της μεταπολεμικής χώρας μας σε νέα ευρωπαϊκή Χώρα!!!!
Χρήματα που είχαν στόχο την βασική αλλαγή του κρατισμού σε κάτι ποιο φιλικό προς τον πολίτη!!!!
Αριστερή κουλτούρα, αριστερή νοοτροπία, απωθημένα των ηττημένων του Εμφυλίου, κατάλοιπα των εξοριών οδήγησαν τα χρήματα της Ευρώπης στην …..κοινωνική πολιτική, και στις τσέπες των γενειοφόρων της ……αλλαγής!!!!
Τρομακτικές και απίστευτες καθυστερήσεις, αναβολές και τελικά χάνεται η μεγάλη ευκαιρία!!!!
Η χώρα παραμένει αλυσοδεμένη στο χθες! Χάνει την μοναδική της ευκαιρία να εκσυγχρονιστεί , να γίνει ευρωπαϊκό κράτος! Πακέτα Ντελόρ χάνονται έτσι!!!!
Γίνονται πλούσιοι χθεσινοί άχρηστοι! Μοναδικό προσόν, η ταυτότητα του κομματικού πρασινοφρουρού της κλαδικής!!!
Θέσεις δημοσίου γίνονται το κέρδος, το βραβείο! Συντάξεις δίνονται σε ανθρώπους που δεν δικαιούνται!!!
Άτομα που ΔΕΝ είχαν καμία δυνατότητα να λάβουν σύνταξη, παίρνουν σύνταξη!!!! Πακτωλός χρημάτων χάνεται!!!! Κατασπαταλάται!!!
Και; Το …..συμβόλαιο με τον Λαό να είναι καλά! Ακόμα και σήμερα υπάρχουν άτομα που σήμερα μιλούν για τον εθνικό ηγέτη Παπανδρέου!!!!
Ακόμα και σήμερα ηλίθιοι νεοέλληνες δεν καταλαβαίνουν πως η αρχή του τέλους ξεκίνησε τότε!!!!!
Μια καταστροφή που ξεκίνησε λόγω του κόμπλεξ των κατ’ όνομα Αριστερών!!!!
Κουβαλώντας τα προβλήματα του ηττημένου από τον εμφύλιο, το μόνο που είχαν ως πραγματικό σκοπό ήταν η εκδίκηση!!!!!!
Σήμερα που ζούμε και πάλι στιγμές παράξενες που και πάλι ξεκίνησαν από την ηλίθια πολιτική του λεφτά υπάρχουν το 2009 του και πάλι Παπανδρέου, που ανέκοψε την προσπάθεια και πάλι κάποιου Καραμανλή που προσπαθούσε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, το μόνο που μπορεί κάποιος να σκεφτεί είναι πως αυτός ο λαός είναι απελπιστικά ηλίθιος, απελπιστικά ……..χρυσόψαρο!!!!!!
Δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξει και όπως έχω ξαναπεί σε όλους τους τόνους, βάλτε τα παιδιά σας να μάθουν ξένες γλώσσες, βγάλτε τους διαβατήριο!!!! Δώστε τους τα εφόδια να φύγουν από την χώρα της ηλιθιότητας!!!!!!
Δεν υπάρχει μέλλον!!!
Και φταίνε οι πολίτες με τις επιλογές τους για αυτό!!!!!!!
Τόσο απλά!!!!!




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου