Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ… ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΦΕΡΝΟΥΝ «ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ»!


Εάν οι ΗΠΑ ξεκινήσουν στρατιωτική εκστρατεία για να εκδιώξουν τη συριακή κυβέρνηση, θα διαλύσουν περαιτέρω τη χώρα και θα υπάρξουν τεράστιες αρνητικές μακροπρόθεσμες συνέπειες για ολόκληρη την περιοχή, προειδοποίησε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Το καθήκον μου είναι να εξηγήσω γιατί είναι τόσο σημαντικό να παραμείνουμε πιστοί στις συμφωνίες. Εάν οι ΗΠΑ ξεκινήσουν μια άμεση επίθεση εναντίον της Δαμασκού και του συριακού στρατού, θα προκαλέσουν μια φοβερή, τεκτονική μετατόπιση όχι μόνο στη χώρα, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή», δήλωσε η Zakharova κατά τη διάρκεια εκπομπής στο TV Tsentr, η οποία θα μεταδοθεί αργότερα σήμερα, όπως αναφέρει το RIA.
Χωρίς κυβέρνηση στη Δαμασκό, θα υπάρξει κενό εξουσίας στη Συρία, το οποίο η «λεγόμενη μετριοπαθής αντιπολίτευση, η οποία είναι, στην πραγματικότητα, καθόλου μετριοπαθής, αλλά απλά τρομοκράτες όλων των ειδών, θα γεμίσει. Και δεν θα υπάρξει καμία αντιμετώπισή τους», προέβλεψε.
«Και αργότερα θα επιδεινωθεί με τον τρόπο που συνέβη στο Ιράκ. Γνωρίζουμε ότι ο ιρακινός στρατός [του Σαντάμ Χουσεΐν] έγινε η βάση του Ισλαμικού Κράτους. Ό,τι η [αμερικανική ηγεσία] συμμαχία και η Ρωσία μάχονται τώρα, πηγάζει από αυτό», δήλωσε η Zakharova.





hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου