Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Απίστευτη Κυβερνητική Παραδοχή: ««Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, μόνο με φόρους, να βγεις από τη δίνη. Αυτό κάναμε προς το παρόν»


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, μόνο με φόρους, να βγεις από τη δίνη. Αυτό κάναμε προς το παρόν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η (πάντα προκλητική) κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.
«Οι φόροι δεν είναι αυτό το οποίο, είναι ποτέ αναπτυξιακό ή ευχάριστο. Δεν συμφώνησε κανείς σε αυτό, ούτε βεβαίως μπορούμε να δεχτούμε και να πούμε ότι αυτή είναι η πολιτική την οποία θα επιλέγαμε σε μία χώρα που δεν ήταν πτωχευμένη και εκτός μνημονίου», σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, μόνο με φόρους, να βγεις από τη δίνη. Αυτό κάναμε προς το παρόν, διότι έπρεπε να νομοθετήσουμε τέτοιου είδους μέτρα στην τετραετία και το κάναμε. Να πούμε λοιπόν, ότι νομοθετήσαμε μέτρα τα οποία δεν είναι ευχάριστα και αυτά από μόνα τους δεν θα μας πάνε πουθενά, ας συμφωνήσουμε σε αυτό», είπε η Όλγα Γεροβασίλη, προσθέτοντας «Πάμε να δούμε τι πρέπει να κάνουμε τώρα».
Παράλληλα η κ. Γεροβασίλη επεσήμανε ότι υπάρχει τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον και ανοίγεται τεράστια επενδυτική προοπτική για τη χώρα και η κυβέρνηση κάνει ότι είναι απαραίτητο για να ανοίξει ο δρόμος αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου