Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! Οι Γερμανοί θα ελέγχουν την ελληνική δικαιοσύνη...


Μία σοκαριστική πληροφορία διαρρέουν Γερμανοί δημοσιογράφοι. Σύμφωνα με τις διαρροές, στην Αθήνα πρόκειται να εγκατασταθούν μόνιμα Γερμανοί εισαγγελείς, οι οποίοι έχουν εξειδίκευση στο οικονομικό έγκλημα και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι εισαγγελείς αυτοί θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Αθήνα.
Το κλιμάκιο αυτό θα εργάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πλησίον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη γίνει η ενοικίαση.
Μοναδικός στόχος τους θα είναι ο έλεγχος της ελληνικής Δικαιοσύνης. Οι δανειστές έχουν την αίσθηση πως δεν υπάρχει απόδοση Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, την ώρα που κυριαρχούν τα "μεγάλα κεφάλια" της διαπλοκής.
Αν και οι παγκόσμιες έρευνες υποστηρίζουν πως η διαφθορά στην Ελλάδα έχει μειωθεί αισθητά, οι Γερμανοί θεωρούν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για τον λόγο αυτό παίρνουν τα ηνία.
Πρόκειται για απόφαση της Γερμανίδας καγκελάριου, Άγκελα Μέρκελ, η οποία είχε και τη σύμφωνη γνώμη του Λευκού Οίκου. ΗΠΑ και Γερμανία στοχεύουν στην πάταξη της διαφθοράς στην Ελλάδα, αν και η πραγματικότητα είναι πως η διαφθορά διαδόθηκε στη χώρα μέσω τακτικών που ακολουθούσαν γερμανικές εταιρίες.




voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου