Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Συγκλονιστική Αποκάλυψη του Βλαντιμίρ Πούτιν


??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ. Είναι όντως συγκλονιστική, η μαρτυρία μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες του Πούτιν, για το πως, ενώ ο άθεος και σκληρός Σοβιετικός κομμουνισμός, απαγόρευε στην Σοβιετική Ένωση την βάπτιση και τον Χριστιανισμό, η μάνα του, βοηθούμενη απο μία στενή της φίλη, κατάφερε (κάτω απο την μύτη ακόμα και του πατέρα του, που τον αναφέρει ως πιστό μέλος του κόμματος!) και τον βάφτισε κρυφά!
ΠΟΥΤΙΝ 2
Όλα αυτά, σε μία πολύ κοντινή τους εκκλησία, σε εποχές εντελώς αρνητικές για κάτι τέτοιο…
ΠΟΥΤΙΝ 3
(το είδαμε στο ιστολόγιο του ‘prisonpleanet’, όπου υπάρχει και το σχετικό φιλμάκι, διαρκείας μόλις 38». Για την αντιγραφή «Ιω.Καπ.»).
ΠΟΥΤΙΝ 4
ΠΟΥΤΙΝ 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου