Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Η Ρωσία Προετοιμάζεται για Πυρηνικό Πόλεμο… Σε Δύο Εβδομάδες η «Ημέρα της Κρίσεως»


ΡΩΣΙΑ
ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…
Η Ρωσία Προετοιμάζεται για Πυρηνικό Πόλεμο: Το Ρωσικός Αεροσκάφος με ονομασία «Ημέρα της Κρίσεως» (τυχαίο;) θα μπορούσε να ξεκινήσει την επιχείρηση σε δύο εβδομάδες…
Ένα αεροσκάφος της ρωσικής «Ημέρας της Κρίσεως», το οποίο χρησιμοποιείται στην περίπτωση του πυρηνικού πολέμου και είναι «αόρατο» στα εχθρικά ραντάρ θα μπορούσε να είναι έτοιμη να ξεκινήσει στις επόμενες δύο εβδομάδες.
Το Στρατιωτικό «Σούπερπλάνο» Βλαντιμίρ Πούτιν είναι διαμορφωμένο για να διατηρήσει τον πλήρη έλεγχο των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας στην περίπτωση μιας καταστροφικής σύγκρουσης.
Προς το παρόν έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές για το πέταγμα του στο στρατηγικό κέντρο χειρισμού με τη συμμετοχή αεροσκαφών Ilyushin Il-80.
Παρά την οδηγία των στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων που αναφέρει πως το «πολυόπλο» πολλών δεν θα είναι έτοιμο για λειτουργία μέχρι το τέλος του 2015, προβάλλεται ο ισχυρισμός για εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν ώστε να μπορεί να παρασκευαστεί σε μόλις δύο εβδομάδες, με τη διένεξη ανάμεσα σε Ρωσίας και Τουρκία να πιέζει τα πράγματα.
ρωσια 2
Το αεροσκάφος θα μεταφέρει ανώτερους στρατηγούς, αξιωματικούς και μια ομάδα από τεχνικούς, οι οποίοι θα είναι κωδικοποιημένοι, όταν οι βάσεις στο έδαφος είναι υπό εξαφάνιση.
Με βελτιωμένη λειτουργικότητα και βιωσιμότητα, το μοντέλο θα έχει τη δυνατότητα να ηγηθεί της επίθεσης της Ρωσίας από τον αέρα, με τους στρατηγούς να δίνουν εντολές στον στρατό ξηράς, το ναυτικό, το πυροβολικό και την πολεμική αεροπορία.
Η Ρωσία και οι ΗΠΑ είναι οι μόνες δύο χώρες στον πλανήτη που διατηρούν ένα όπλο αυτού του είδους.
ΠΟΥΤΙΝ
Ο Aleksandr Komyakov, γενικός διευθυντής έρευνας και παραγωγής των επιχειρήσεων, που ανάπτυξε τον εξοπλισμό για το κέντρο διοίκησης, αναφέρει ότι το κύριο όφελος του Il-80 είναι το «αήττητο».
Εξήγησε: «Οι Αμερικανοί αποκαλούν αυτού του τύπου τα αεροσκάφη ως «αεροπλάνα Ημέρα της Κρίσεως».
Και Αποκάλυψε πως κύριο καθήκον τους είναι η «δημιουργία δικτύων επικοινωνίας σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες – Όταν η επίγεια υποδομή λείπει ή έχει καταστραφεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου