Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Είναι απίστευτο! Αυτή είναι η προφητεία που εκπληρώνεται αυτή τη στιγμή για τον 3ο Π.Πόλεμο



Μπορούμε πλέον να είμαστε σίγουροι πως πολλοί προφήτες και άγιοι είχαν προβλέψει ή οραματιστεί τα όσα ζούμε αυτή τη στιγμή και το συγκλονιστικό είναι οι λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν οι προφητείες τους. Μια από τις πιο επίκαιρες που επιβεβαιώνεται και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη είναι αυτή του Ιωσήφ του Βατοπεδινού και σας την παραθέτουμε με κάθε λεπτομέρεια καθώς σημειώνει μεγάλο ενδιαφέρον η περιγραφή του και κυρίως η ανάλυση για το πώς βλέπουμε εμείς εν έτη 2015 να κλιμακώνεται η κατάσταση παγκόσμια. Μπορείτε να διαβάσετε την προφητεία του στο σημείο που βρισκόμαστε αυτήν την στιγμή. Διαβάστε προσεκτικά την προφητεία του και θα καταλάβετε: 
''Έπεται επίθεση Αμερικής και Ισραήλ κατά του Ιράν. Ο πόλεμος για ευλογία της Ελλάδας θα ‘’πιαστεί από κάτω’’ (‘’Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα δεινά θα πάθετε. Αν όμως πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε’’. -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-). Όμως θα ξεσπάσει πόλεμος και στην γειτονία μας. Αλβανοί, Κροάτες, Βόσνιοι μουσουλμάνοι, Αμερικανοί και λίγοι Νατοϊκοί, εναντίον Ρωσίας και Σερβίας (Ορθοδόξων). Στη Ελλάδα θα πέσει η κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Τότε ακριβώς η χούντα που θα κυβερνά την Τουρκία θα μας επιτεθεί, όμως οι Ρώσοι θα κινηθούν ταχύτατα προς νότο, βιαζόμενοι να καταλάβουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την Τουρκία, ώστε να μην προλάβει το ΝΑΤΟ να την ενισχύσει.
Η Τουρκία θα χτυπηθεί με σφοδρότητα και θα καταστραφεί ολοκληρωτικά. Προηγουμένως οι Ρώσοι θα έχουν εισβάλλει σε Γεωργία, Ουκρανία, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν, απωθώντας τα αμερικάνικα στρατεύματα. Θα εισβάλλουν και στον βορρά κατακτώντας όλες τις Σκανδιναβικές χώρες (Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία), διότι ενώ αυτές φαινομενικά θα κρατάνε ουδέτερη στάση, θα σχεδιάζεται ένα μεγάλο χτύπημα από τα εδάφη τους, κατά του άμαχου ρωσικού πληθυσμού. Η καταστροφή που θα υποστούν θα συγκλονίσει την ανθρωπότητα. Στην συνέχεια οι Ρώσοι θα εισβάλλουν σε Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία και Μολδαβία. Οι λαοί των Ορθόδοξων κρατών της Βαλκανικής (Σέρβοι και Ρουμάνοι, όχι όμως οι Βούλγαροι), θα εξεγερθούν και θα ανατρέψουν τις υπόδουλες κυβερνήσεις τους, συμμαχώντας με τους Ρώσους.
Κατόπιν οι Ρώσοι θα κατέβουν νότια για να βοηθήσουν τους συμμάχους τους, Άραβες και κυρίως τους Ιρανούς που θα δέχονται επίθεση από τους Αμερικάνους. Οι Αμερικάνοι θα έχουν καταλάβει την παραλιακή ζώνη του Ιράν έπειτα από λυσσαλέο αγώνα, όμως δεν θα μπορούν να προχωρήσουν στο εσωτερικό της χώρας, εξαιτίας μεγάλης αντίστασης των Περσών. Οι Ρώσοι θα σαρώσουν όλη την Περσία και θα καταστρέψουν τις αμερικανο-νατοϊκές δυνάμεις. Μετά θα εισβάλλουν σε Ιράκ, Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Κουβέιτ και τέλος στο Ισραήλ. Τότε θα υπάρξει η πρώτη προσπάθεια χρήσης πυρηνικών όπλων από Η.Π.Α. και Ισραήλ, αλλά θα τα εξουδετερώσουν οι Ρώσοι προκαλώντας παγκόσμια διακοπή ενέργειας και επικοινωνιών. Ύστερα θα προχωρήσουν στην Αίγυπτο και θα καταλάβουν την διώρυγα του Σουέζ. Κατά την προέλασή των Ρώσων προς Αίγυπτο, θα διέλθουν τα στρατεύματά τους μέσω του εναέριου και χερσαίου, ελληνικού χώρου, ταχυκίνητα, χωρίς η Ελλάδα να υποστεί ζημιές. Αυτή η ικανότητά τους να μπορούν να μετακινούν στρατεύματα μεγάλου όγκου, σε μικρό χρονικό διάστημα, θα αποτελέσει στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Κατόπιν θα στραφούν στα Βαλκάνια για να βοηθήσουν τους Σέρβους, που θα δέχονται επίθεση από το ΝΑΤΟ και από μουσουλμανικά και καθολικά κράτη των Βαλκανίων και θα νικήσουν.''







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου