Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Έτσι «Καταστρέφονται» οι Χώρες… Έτσι «Καταστράφηκε» και η Ελλάδα


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ… ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ… ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΤΟΥ ΔΝΤ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗς ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
Η CIA λογοδοτεί στο μασονικό παγκόσμιο εβραϊκό τραπεζικό καρτέλ… Η CIA είναι το ΜΕΣΟ που χρησιμοποιεί ο Ρότσιλντ για να υποτάξει χώρες στο πλαίσιο της THRALLDOM – του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΕΟΥΣ της Εβραϊκής τοκογλυφίας
Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ROBERT BAER
Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ROBERT BAER
Όταν η CIA έχει εντολή να καταστρέψει μια χώρα αυτό είναι τι συμβαίνει:
1. Η CIA στρατολογεί στρατηγούς, πολιτικούς, αρχηγούς αστυνομίας και τους ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης της χώρας-στόχου. 2. Η CIA πραγματοποιεί πράξεις ψεύτικης σημαίας της τρομοκρατίας. 3. Η CIA οργανώνει διαδηλώσεις λαϊκής εξουσίας. 4. Η CIA βομβαρδίζει τη χώρα-στόχο. 5. Η CIA ανατρέπει την κυβέρνηση.
1. Η CIA στρατολογεί στρατηγούς, πολιτικούς, αρχηγούς αστυνομίας και τους ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης της χώρας-στόχου.
2. Η CIA πραγματοποιεί πράξεις ψεύτικης σημαίας της τρομοκρατίας.
3. Η CIA οργανώνει διαδηλώσεις λαϊκής εξουσίας.
4. Η CIA βομβαρδίζει τη χώρα-στόχο.
5. Η CIA ανατρέπει την κυβέρνηση.
1. "Εμείς προσγειωθήκαμε στις 12 Ιανουαρίου 1991 στην Γιουγκοσλαβία ... "Η αποστολή μας ήταν δημιουργήσουμε συναγερμό και να διαδώσουμε τον πανικό μεταξύ των πολιτικών ... «Μας δόθηκαν χρήματα, μερικά εκατομμύρια δολάρια, για τη χρηματοδότηση διαφόρων ΜΚΟ, κόμματα της αντιπολίτευσης και των διαφόρων πολιτικών που έχουν φλεγμονή μίσος ... "Ο στόχος της προπαγάνδας ήταν να διαιρέσουμε τις δημοκρατίες έτσι ώστε να ξεφύγουν από την μητέρα πατρίδα Γιουγκοσλαβία.
1. «Εμείς προσγειωθήκαμε στις 12 Ιανουαρίου 1991 στην Γιουγκοσλαβία …
«Η αποστολή μας ήταν δημιουργήσουμε συναγερμό και να διαδώσουμε τον πανικό μεταξύ των πολιτικών …
«Μας δόθηκαν χρήματα, μερικά εκατομμύρια δολάρια, για τη χρηματοδότηση διαφόρων ΜΚΟ, κόμματα της αντιπολίτευσης και των διαφόρων πολιτικών που έχουν φλεγμονή μίσος …
«Ο στόχος της προπαγάνδας ήταν να διαιρέσουμε τις δημοκρατίες έτσι ώστε να ξεφύγουν από την μητέρα πατρίδα Γιουγκοσλαβία.
tumblr_lwy2hyiTCI1qemss6o1_500
2. «Έπρεπε να επιλέξουμε έναν αποδιοπομπαίο τράγο ο οποίος θα πρέπει να κατηγορηθεί για τα πάντα … Επιλέχθηκε η Σερβία»
3. Οι Γιουγκοσλάβοι που πληρώθηκαν από τη CIA ήταν Stipe Mesic, Franjo Tudjman, Alija Izetbegovic, πολλοί σύμβουλοι και μέλη της κυβέρνησης της Γιουγκοσλαβίας, της Σερβίας στρατηγοί, δημοσιογράφοι, ακόμα και ορισμένων στρατιωτικών μονάδων.
«Ο Radovan Karadzic πληρωνόταν για λίγο …»
4. Τα μέσα ελέγχονταν και χρηματοδοτούνταν από τη CIA.
«Πράκτορες της CIA ήταν υπεύθυνοι για τη συγγραφή των επίσημων δηλώσεων που οι εκφωνητές διάβαζαν στις ειδήσεις …
«Ο καθένας είχε την ίδια αποστολή:. Για να εξαπλωθεί το μίσος, ο εθνικισμός και οι διαφορές μεταξύ των ανθρώπων μέσω της τηλεόρασης»
CIA 4
Ο Πρώην πράκτορας της CIA Robert Baer συνεχίζει -:
5. «Η Σρεμπρένιτσα είναι μια υπερβολική ιστορία …
«Το αφεντικό μου, ο οποίος ήταν πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ, τόνισε επανειλημμένα ότι κάποιου είδους απάτη θα γίνει στην Βοσνία.
«Ένα μήνα πριν από την υποτιθέμενη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα, μου είπε ότι η πόλη θα γινόταν είδηση …
«Πολλά από τα θύματα που θάβονται ως μουσουλμάνοι ήταν Χριστιανοί Σέρβοι …
CIA 5
«Ένας φίλος μου, ένας πρώην πράκτορας της CIA και τώρα στο ΔΝΤ, δήλωσε ότι η Σρεμπρένιτσα είναι το προϊόν της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των πολιτικών στη Βοσνία.
«Η πόλη της Σρεμπρένιτσα θυσιάστηκε για να δοθεί στην Αμερική ένα κίνητρο για να επιτεθεί στους Σέρβους για φερόμενα εγκλήματα τους.»
6. «Οι άνθρωποι που υποκίνησαν τον πόλεμο και υπαγόρευσαν τους όρους της ειρήνης κατέχουν τώρα εταιρείες που εκμεταλλεύονται διάφορους ορυκτούς πόρους και τα συναφή!
«Απλά έκαναν δούλους, τους ανθρώπους, να δουλεύουν για το τίποτα και τα προϊόντα τους να πηγαίνουν προς τη Γερμανία και την Αμερική … είναι οι νικητές!
CIA 6
Χαρακτηριστική είναι η έκφραση του Μπάερ μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας :
«Μόλις έχετε γίνει σκλάβοι (εσείς Γιουγκοσλάβοι). Τώρα μπορείτε να εισάγετε πολλά πράγματα από άλλες χώρες, και αφού δεν έχετε χρήματα, θα σας δανείσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια της ιστορίας σας για τα Βαλκάνια», δήλωσε ο Μπάερ.
«Το Κοσσυφοπέδιο επιλέχθηκε για δύο λόγους, πρώτον λόγω των ορυκτών και των φυσικών πόρων, και, δεύτερον, το Κοσσυφοπέδιο είναι μια στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ! Στην καρδιά της Ευρώπης είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου