Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας "Mπραβο Κωστη!!!!!!!



Η ΝΑC Hellas ανακοινώνει τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού Βαλκανικό & Πανελλήνιο Κύπελλο 2015, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.

Διαγωνιζόμενοι απο όλες τις Βαλκανικές χώρες όπως Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Σκόπια και φυσικά Ελλάδα, θα διεκδικήσουν την κατάκτηση της πρωτιάς σε Βαλκανικό επίπεδο.

Η Ελλάδα - ως το νοτιότερο άκρο της Βαλκανικής χερσονήσου - θα έχει μια μεγάλη εκπροσώπηση απο διαγωνιζόμενους που έχουν σαν στόχο να στεφθούν όχι μόνο Πανελληνιονίκες αλλά και Βαλκανιονίκες.

Ο διαγωνισμός Βαλκανικό και Πανελλήνιο Κύπελλο 2015 θα αποτελέσει προκριματικό διαγωνισμό για τη συμμετοχή στο ιστορικό NAC Mr Universe που για μία ακόμη φορά θα διεξαχθεί στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Στα πλαίσια του μεγάλου διαγωνισμού , το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου θα διοργανώσει το IPL HELLENIC DEADLIFT CUP 2015.Η διοργάνωση αυτή θα δίνει στους νικητές την πρόκριση για το Mr.Olympia Pro Invitational Powerlifting 2016.

Αναμένεται τεράστια συμμετοχή απο powerlifterrs και το θέαμα προμηνύεται άκρως εντυπωσιακό.

Η γιορτή του Fitness,του Bodybuilding και του Powerlifting πλησιάζει. Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου μη χάσετε τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που διεξήχθη ποτέ στην Ελλάδα

Guest Poser,ο απίστευτος Peter Molnar !!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ 2015
















ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το tim για την "μεγάλη τους" προσπάθεια μας κάνατε υπερήφανους!!!!


Καλή συνέχεια κ ακόμα πιο πολλά τρόπαια........



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου