Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Βόμβα από Ρωσία: Ο κόσμος είναι στα πρόθυρα σύγκρουσης...


eiffel tower apocalypse
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB), Αλεξάντερ Μποτνίκοφ, οι δράσεις ορισμένων χωρών της Ασίας και της Αφρικής αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την παγκόσμια σταθερότητα, καθώς σπρώχνουν τον πλανήτη σε μια πολιτισμική σύγκρουση άνευ προηγουμένου.
Σύμφωνα με τον Μποτνίκοφ «η διεθνής κοινότητα είναι τώρα αντιμέτωπη με μια νέα γεωπολιτική πρόκληση- του Διεθνή Τρομοκράτη, που απεικονίζεται στο πρόσωπο του ‘Ισλαμικού κράτους’. Η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε από την περίφημη «Αραβική Άνοιξη» και δυνάμωσε από την διπλή πολιτική παγκόσμιων και περιφερειακών χωρών, καθώς προσπαθούσαν να επιλύσουν προς το συμφέρον τους, γεωπολιτικούς στόχους στην Ασία και την Αφρική», είπε ο διευθυντής της FSB.
«Οι χώρες αυτές -με τη διπλή πολιτική -οδήγησαν τον κόσμο στο χείλος μιας παγκόσμιας θρησκευτικής και πολιτισμικής σύγκρουσης, η οποία μπορεί να φέρει τις πιο καταστροφικές και χειρότερες συνέπειες», πρόσθεσε. «Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, προς το παρόν στη σύνθεση των τρομοκρατικών δομών υπάρχουν πολίτες από περισσότερες από 100 χώρες και το μερίδιο των μισθοφόρων φθάνει το 40%», είπε.




voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου