Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ποιο Τρίτο Μνημόνιο; Η Ταφόπλακα της Ελλάδας Ψηφίστηκε Ήδη – Οι Έλληνες εξαφανίζονται


Ο Έλληνας εξαφανίζεται….
Παλιότερα είχα πει ότι ο ερχομός του Σύριζα στην εξουσία θα σημάνει και το τέλος του Ελληνισμού.
Είχα επίσης πει ότι για θέματα οικονομίας, τα κόμματα δεν έχουν απολύτως καμία δύναμη. Για την οικονομία αποφασίζουν οι ισχυροί της γης. Κανείς, είτε έχει εκλεγεί δημοκρατικά ή όχι, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα αν δεν έχει πάρει την εντολή από αυτούς που ελέγχουν τη ζωή μας. Αν εξυπηρετείς τα συμφέροντα, τότε παραμένεις στην εξουσία, ασχέτως αν είσαι αρεστός ή όχι στο λαό σου. Τις τελευταίες μέρες, από ότι φαίνεται μπροστά τις κάμερες, ο Τσίπρας δεν προσκυνά στους διεθνείς τοκογλύφους, άρα η οικονομική μαφία έχει βαλθεί να μας καταστρέψει.
Και τη στιγμή που όλοι οι Έλληνες ασχολούνται με τα οικονομικά τους και το μέλλον τους, πέρασε ο νόμος για την ιθαγένεια! Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου που έχει περάσει τέτοιος νόμος, εξαφανίστηκε ή μειώθηκε ο γηγενής πληθυσμός. Δεν είναι θέμα ρατσισμού, αλλά θέμα επιβίωσης του έθνους.
Με το νόμο αυτό, σε πολύ λίγα χρόνια από σήμερα οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας τη χώρα. Όλοι γνωρίζουν, και τα στατιστικά το δείχνουν, ότι οι Έλληνες πλέον δεν κάνουν παιδιά, ενώ αυτοί που έρχονται, που στην πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι, κάνουν πολλά. Άρα, με μαθηματική ακρίβεια, σε πολύ λίγα χρόνια θα μας περάσουν αριθμητικά, μετατρέποντας την πατρίδα μας σε Ισλαμική χώρα, αφού όλοι αυτοί που έρχονται παράνομα στην Ελλάδα είναι στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι.
Ήρθαν παράνομα στη χώρα μας, απαίτησαν αλλαγές, βρήκαν εθνομηδενιστές και ανθέλληνες που τους υποστήριξαν και προστάτεψαν περνώντας ρατσιστικά νομοσχέδια για να μην μπορούμε να αντιδράσουμε, και τώρα περνάει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.
Δίνουν στην ουσία την ιθαγένεια των Ελλήνων σε ξένους.
O Ηρόδοτου είχε αναφέρει τα εξής: «το ελληνικόν εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα» (Ηρόδοτος, Ουρανία 144). Δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση: «υπάρχει το ελληνικό έθνος από το ίδιο αίμα και με την ίδια γλώσσα, με το οποίο έχουμε κοινά ιερά των θεών και κοινές θυσίες και ήθη κοινά» Δηλαδή η ιθαγένεια αφορά το όμαιμο, το ομόγλωσσο, το ομόθρησκο και το ομότροπο. Κάτι που δε θέλει η παγκόσμια κοινότητα. Η νέα παγκόσμια τάξη θέλει μια κοινωνία από ομογενοποιημένους καταναλωτές, άσχετα από πού προέρχονται.
Με το νομοσχέδιο αυτό υπογράφτηκε στην ουσία το τέλος του Ελληνισμού. Τουλάχιστον αυτού του Ελληνισμού που πολλοί από μας αγαπάμε και νιώθουμε περήφανοι. Αυτού του Ελληνισμού, που πολλοί Έλληνες πριν από μας θυσιάστηκαν για να προστατέψουν.
Στην ουσία θυσιάστηκαν για τίποτα. Οι Αθηναίοι, οι Σπαρτιάτες, οι ήρωες του 21, και οι υπόλοιποι Έλληνες θυσιάστηκαν ώστε να μην επιτρέψουν στους Πέρσες και τους Οθωμανούς (δηλαδή τη σκλαβιά και τον σκοταδισμό) να κατακτήσουν την Ελλάδα, και οι σημερινοί εθνομηδενιστές τους άνοιξαν της πύλες διάπλατα δίνοντας στην ουσία περισσότερα δικαιώματα από εμάς. Αυτοί μπορούν να μας κατηγορούν για ρατσισμό αν πούμε οτιδήποτε, ενώ εμείς απαγορεύεται να αντιδράσουμε.
Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού η ιστορία έχει δείξει ότι άλλες χώρες που αποφάσισαν να περάσουν παρόμοιο νόμο, στο τέλος εξαφανίστηκαν ή έγιναν μειοψηφία. Στην Ελλάδα δε θα γίνει κάτι διαφορετικό.
Άρα στην ουσία, αν αυτός ο νόμος ισχύσει, τότε να ετοιμαστείτε τα παιδιά μας, και τα παιδιά των παιδιών μας να είναι σκλάβοι στην ίδια τους την πατρίδα. Ο Έλληνας, και ειδικά ο Χριστιανός, θα είναι δαχτυλοδειχτούμενος στο προσεχές μέλλον. Οι αριστεροί προοδευτικοί και εθνομηδενιστές θα ενωθούν με τους λαθραίους εισβολείς και τους «καινούργιους Έλληνες» και θα πολεμήσουν οτιδήποτε Ελληνικό. Δυστυχώς η παγκόσμια κοινότητα είναι με το μέρος αυτών που προωθούν τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες, άρα γηγενής πληθυσμός είναι χαμένος από χέρι. Φοβάμαι ότι λύση δεν υπάρχει. Μόνο αν βρεθεί κάποιος πραγματικά πατριώτης, που δε θα φοβηθεί τις απειλές, μπορεί κάτι να αλλάξει ώστε να μη χαθεί ο Ελληνισμός.
Αμφιβάλλω όμως ότι υπάρχει κάποιος τέτοιος ηγέτης. Δυστυχώς, ο Λεωνίδας, ο Θεμιστοκλής, ο Μιλτιάδης, ο Κολοκοτρώνης, και άλλοι τέτοιοι πατριώτες δύσκολα θα ξανάρθουν, κάνοντας την επιβίωση του έθνους εξαιρετικά δύσκολη έως ακατόρθωτη.
Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για τον Ελληνισμό, από τα οικονομικά προβλήματα έως την επίθεση στην εθνική μας ταυτότητα.
Ας ελπίσουμε όλοι ότι κάποιο θαύμα θα γίνει και τελικά θα σωθούμε και πάλι.
Ο Θεός βοηθός.
ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ-STROUTHOKAMILOS


phgh:http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου