Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Παραίτηση βόμβα από τη ΝΔ;

nd



Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα όπου και αναφέρθηκε στα μεγαλύτερα λάθη του, λέγοντας πως «το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν ότι αντί να συμβιβαστώ με την επετηρίδα και τα 'ιερατεία' που έχουν καθιερώσει κάποιοι, θέλησα να ανοίξω το δρόμο για να έχουν οι νεότεροι ίσες ευκαιρίες». «Δυστυχώς, σ' αυτή την παράταξη κάποιοι εμποδίζουν σκόπιμα την εξέλιξη και μ' αυτό δε μπορούσα να συμβιβαστώ».
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το ποιοι ήταν αυτοί που δεν θέλησαν την ανανέωση και την πρόοδο του κόμματος απάντησε πως πρόκειται για ανθρώπους που «είχαν μάθει να βολεύονται σε μια συρρικνωμένη αλλά ελεγχόμενη παράταξη, γιατί γνώριζαν πως από τη στιγμή που θα άνοιγαν οι πόρτες, θα είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τους μη ικανούς».
Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στην σχέση του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, υπογραμμίζοντας πως «Εγώ φοράω παντελόνια. Ο Απόστολος ήταν και είναι φίλος μου. Πριν ενάμιση χρόνο περίπου όμως βρέθηκα δημόσια απέναντί του, όταν κατέβηκε ως 'αντάρτης' υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Τώρα, τι έκανα εγώ στην κάλπη θα το συζητήσουμε άλλη ώρα».
Μάλιστα, ανέφερε πως η πιθανότητα να παραιτηθεί μετά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, είναι πολύ έντονη.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου