Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

«Η πτώχευση αναμένεται σε δύο μέρες»

mail

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της για το προεδρικό χρίσμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η υπόθεση με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χίλαρι Κλίντον ήρθε να βάλει βόμβα στην υποψηφιότητας της καθώς η τέως υπουργός χρησιμοποιούσε τον προσωπικό της λογαριασμό για να στέλνει και να λαμβάνει email για υπηρεσιακά θέματα, πράγμα που σαφώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς ασφαλείας.

Μεταξύ της αλληλογραφίας, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τουλάχιστον 100 από αυτά αναφέρονταν στην Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερα κατά την περίοδο 2010 – 2011 η υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α. φαίνεται να είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ενώ ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, φρόντιζε τακτικά να την κρατάει ενήμερη για την πορεία των εξελίξεων στη χώρα. Η κα. Κλίντον παρακολουθούσε τόσο στενά τις εξελίξεις στη χώρα που στα email της βρέθηκε ακόμα και το βιογραφικό του τότε υπηρεσιακού Πρωθυπουργού, κ. Λουκά Παπαδήμου.
Αυτό όμως που πραγματικά αποτελεί ΣΟΚ στην υπόθεση, είναι το γεγονός ότι στις 12 Σεπτεμβρίου του 2011 ο εκπρόσωπος των Η.Π.Α. στο Δ.Ν.Τ. Ντάγκλας Ρέντιγκερ ενημερώνει την κα. Κλίντον ότι: «Η πτώχευση αναμένεται τις επόμενες δύο ημέρες.»









voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου