Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… Η ΔΟΛΙΑ Κίνηση του ΝΑΤΟ για να «ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ» τη Ρωσία


ΝΑΤΟ
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ…
Το ΝΑΤΟ θέλει να αποκτήσει το δικαίωμα να εκτελεί αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις ρωσικών στρατιωτικές ασκήσεις
Σύμφωνα με διπλωματική πηγή, το ΝΑΤΟ προσπαθεί να ζητήσει την άδεια μέσω του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, έτσι ώστε να κάνει «αιφνιδιαστικούς ελέγχους» στις ρωσικές στρατιωτικές ασκήσεις.
Το ΝΑΤΟ προσπαθεί να ζητήσει την άδεια μέσω του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη να κάνει «αιφνιδιαστικούς ελέγχους» στις ρωσικές στρατιωτικές ασκήσεις που το ΝΑΤΟ πιστεύει έχουν γίνει μεγαλύτερες και λαμβάνουν χώρα πιο συχνά, μια διπλωματική πηγή δήλωσε την Τρίτη.
«Οι ρωσικές στρατιωτικές ασκήσεις αποτελούν συχνά μια έκπληξη για το ΝΑΤΟ και για το λόγο αυτό η Συμμαχία θέλει να πάει μέσω του ΟΑΣΕ, έτσι ώστε η Ρωσία να ανακοινώνει πλέον προκαταρκτικά τις ασκήσεις της, καθώς και το μέγεθος [των ασκήσεων], έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός για αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις».
Τη Δευτέρα, ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg δήλωσε ότι η Ευρώπη θέλει να δημιουργήσει ένα «καθεστώς ελέγχων θραύση των πρόωρων ασκήσεων» για να αυξήσει το επίπεδο της προβλεψιμότητας της στρατιωτικής δραστηριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου