Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

«Επικίνδυνη η επιστολή Κοτζιά προς τα κόμματα για την ΠΓΔΜ…»


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ
«Απίθανη, αφελή και επικίνδυνη» χαρακτήρισε την επιστολή του υπουργού Εξωτερικών στα κόμματα για την ονομασία της ΠΓΔΜ, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «για εμάς δεν υπάρχει η επιστολή» και ταυτοχρόνως διαμήνυσε ότι για τη Ν.Δ. ισχύει η απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Μην κάνετε βήμα από κει. Μην τολμήσετε να το σκεφτείτε. Είναι επικίνδυνα παιχνίδια. Η Μακεδονία είναι ελληνική. Τα ζητήματα αυτά, τα έχουμε συζητήσει τα έχουμε λύσει και βγάλτε τα από το διάλογο του πολυνομοσχεδίου», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Συνεχίζοντας, έκανε λόγο για «επικίνδυνο παιχνίδι», σε ό,τι αφορά ενδεχόμενες κοινές περιπολίες Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο, για να ξεκαθαρίσει: «Αυτό δεν περνάει με τίποτα».
«Τι μας έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών να διαπραγματευτούμε μεταξύ μας τα κόμματα;», διερωτήθηκε αναφερόμενος στην επιστολή Κοτζιά και απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα ανέφερε: «Έτσι κάνατε διαπραγμάτευση; Διαπραγματευόσαστε με τους ΑΝΕΛ τι θα περάσετε και τελικά φτάσαμε να φέρατε μια δύσκολη και επώδυνη συμφωνία;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου