Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Σεισμός! Πλήρης επιβεβαίωση της προφητείας του Αγ. Παϊσίου

paisios2

Μπορεί πριν από μία εικοσαετία, η Ρωσία να θεωρούνταν "τελειωμένη", ωστόσο ο ηγέτης της Βλαντιμίρ Πούτιν την μετέτρεψε σε παγκόσμια υπερδύναμη!
Η συμμαχία Ρωσίας-Συρίας-Ιραν-Ιρακ για την αντιμετώπιση του ISIS , τώρα γιγαντώθηκε με την προσχώρηση του 1,5δις Κινέζων.
Τα λόγια του γέροντα Παϊσιου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ και η προφητεία του που έλεγε ότι οι σύμμαχοι της Ρωσίας «θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου», εκπληρώθηκε!
«Η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο! Θα έχει στενούς συμμάχους κι άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ’ όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που «θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου» έλεγε ο Άγιος Παϊσιος.
«Ποια όμως η θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια σκακιέρα, σύμφωνα με τον γέροντα Παϊσιο;
«Ο Θεός θα δώσει στην Ελλάδα άξιο βασιλιά! Μετά τους Τούρκους θα πατάξει όλα τα άπιστα έθνη, θα τα καταδιώξει και θα ερημωθεί η Αίγυπτος και θα κατοικηθεί κάθε άλλη πόλη και χώρα, από αυτές που θα καταστραφούν στον πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ και ο καθένας θα γυρίσει στο σπίτι του. Θα διαρκέσει η βασιλεία του 36 έτη και όλοι οι αρχηγοί κρατών θα έλθουν να του δώσουν τη φιλία του».





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου