Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Επειδή αρκετοί έχουν αρχίσει να αμφισβητουν την εγκυρότητα του θέματος για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ να τους θυμίσω ..

memorandum
ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Παρατήρησα σε σχόλια και εδώ στο κατοχικά νέα αλλά και σε άλλα κοινωνικα δίκτυα ότι υπάρχουν πολλοί που σχίζουν τα ιμάτια τους να ενημερώσουν τους γύρω τους ότι δεν ισχύει το θέμα με της εορτές της εθνικές και της θρησκευτικές!
Να θυμίσω ότι ηδη στο εθνόσημο έχουν γίνει οι νόμοι και προτάσεις να μην υπάρχει ο Σταυρός και ήδη δεν υπάρχει σε πολλά σώματα …και άλλα πολλά μικρά που δεν θέλουν κάποιοι να τα πάρουν χαμπάρι ..όποιος θέλει να ερευνήσει το κάνει εις βάθος!
Εδώ θέλω να αναδείξω ομως έναν προβληματισμό μεγάλο …
Ας πούμε ότι δεν ισχύει η είδηση περί μνημονίου και στόχευσης σε εθνικά και ιερέα θέματα ….αν και όλοι γνωρίζουμε ότι έχουν θέμα οι επικυρίαρχοι ..εμείς για χάρη των αντιρρησιών ας πούμε ότι δεν ισχύει …!
Τι κακό κάνει να έχουν τα μάτια τους ανοικτά όλοι σε ορέξεις της νέας παγκόσμιας τάξης ;

Τι κακό θα παθει ο Έλληνας αν πχ αυτή η είδηση είναι υπερβολική αλλά όχι 100% αληθής…θα πάθει κάτι η απλά θα γίνει πιο παρατηρητικός και έτοιμος να αντιδράσει αν …αν λέμε ξεκινήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο οι επικυρίαρχοι (που ήδη το κάνουν) … Θα γίνει πιο έτοιμος σίγουρα!
Τι κακό κανει ο αρνητής ας δούμε…ο αρνητής που λεει μην πιστεύετε τίποτα ..δεν γίνονται αυτά …δεν ισχύει η είδηση….ΤΕΡΑΣΤΙΟ στην περίπτωση που ισχύει η είδηση…ΤΕΡΑΣΤΙΟ στην περίπτωση που η είδηση θα ισχύει αύριο!!!!
Αρα πριν μιλήσουμε όλοι μας να έχουμε μια σκέψη ..τι κακό θα κανω αν υπερυσχησει η γνωμη μου!

Τώρα σε όλους τους αρνητές της πραγματικότητας μας σήμερα ..τους αφιερώνω ξανά αυτό το βίντεο … ΝΑΙ ΝΑΙ ..ξέρω…δεν γίνετε να συμβαίνει …δεν είναι δυνατόν…. κάτσε εσύ και κανε την στρουθοκάμηλο και άσε με εμενα να είμαι ο τρομολαγνος…το θέμα είναι σε μερικά χρόνια…τι θα έχεις κάνει εσύ και τι εγω; …Πόσους θα έχεις βοηθήσει με την στάση σου εσύ και ποσους εγώ; …





katoxika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου