Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας προς υπουργούς: Δουλέψτε σκληρά- Δεν είστε μόνιμοι

sys

Σκληρή δουλειά ζήτησε από τους υπουργούς του ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τις εκλογές.
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και έθεσε ως άμεση προτεραιότητα την όσο το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση της αξιολόγησης ξεκαθαρίζοντας ότι οι φόροι θα εισπραχθούν, τα σκληρά μέτρα που προβλέπονται από το Μνημόνιο θα εφαρμοσθούν και ως αντιστάθμισμα σε όλα αυτά θα επιχειρηθούν ριζικές τομές στην υγεία, την παιδεία, την ανθρωπιστική κρίση και την καταπολέμηση της διαφθοράς.
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας με αυστηρό τόνο επισήμανε στους υπουργούς ότι δεν είναι μόνιμοι σε αυτή την θέση. "Οποιαδήποτε άλλη στάση δεν θα γίνεται αποδεκτή. Ο καθένας θα κριθεί από το έργο που θα παράγει, ενώ η αξιολόγηση θα είναι διαρκής και καθημερινή".
Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σε έξι μήνες κάθε υπουργός θα κληθεί να κάνει έναν απολογισμό του έργου του και θα κριθεί από το αποτέλεσμα.
Τέλος, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους υπουργούς του να σταματήσουν τις συνεχείς τηλεοπτικές εμφανίσεις και τις διαρκείς δημόσιες δηλώσεις. «Σας επέλεξα για να κυβερνάμε και όχι για να στελεχώνετε τις πρωινές εκπομπές
της τηλεόρασης».





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου