Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Η Χώρα Βάλλεται από Παντού… Λάθροεισβολείς από τη Θάλασσα, Τούρκοι από Αέρος…


Ασταμάτητες οι ορδές των λαθρομεταναστών, ασταμάτητες και οι τουρκικές προκλητικές παραβιάσεις… Συναγερμός στην Ελλάδα που βάλλεται από παντού…
Σουρωτήρι έκαναν οι Τούρκοι το Αιγαίο…Με 11αεροσκάφη & ΕΠ σε 18 Παραβιάσεις !1
Τίποτε το καλό δεν προμηνύει μετά απο αρκετές ημέρες ,το νέο μπαράζ Παραβάσεων 7 και 18 Παραβιάσεων από 8 μαχητικά 2 κατασκοπευτικά και 1 Ε/Π στο Ελληνικό FIR σήμερα στο Αιγαίο !
Οι Τούρκοι εισέβαλαν με δύο σχηματισμούς και δύο CN-235 σε όλο το μήκος του Αιγαίου !
Να επισημανθεί ότι τα δύο οπλισμένα μαχητικά έκαναν Υπερπτήση στο Φαρμακονήσι στα 11.200 πόδια στις 15:12 … Στην ουσία εκείνη τη ώρα έκαναν τσεκάρισμα της Ελληνικής Αντίδρασης και ίσως καταμέτρηση του χρόνου αντίδρασης των Ελληνικών μαχητικών !
Να σημειωθεί ότι στο χρόνο που χρειάστηκε τα Ελληνικά μαχητικά να φτάσουν στο Φαρμακονήσι απο την Κρήτη τα Τουρκικά είχαν αποχωρήσει απο την περιοχή !
Σουρωτήρι έκαναν οι Τούρκοι το Αιγαίο…Με 11αεροσκάφη & ΕΠ σε 18 Παραβιάσεις !2
Το ΓΕΕΘΑ πρέπει να σχεδιάσει με το Α/ΤΑ πώς θα αντιμετωπίσουν τη Αυξημένη και σίγουρα αναβαθμισμένη Τουρκική Πρόκληση την ημέρα που στο ΓΕΕΘΑ άλλαζε η Ηγεσία !
Δεν υπάρχει χρόνος προσαρμογής για τον νέο Αρχηγό και όπως έδειξαν τα πράγματα και καλείται να αντιμετωπίσει ένα καυτό από ότι όλα δείχνουν φθινόπωρο!
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (6 α/φ & 2 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 3 (1 Ε/Π & 2 CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 11
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 7
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 18
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
1 εκ των ανωτέρω 18 παραβιάσεων ήταν η υπέρπτηση άνωθεν ν. Φαρμακονήσι που πραγματοποίησε το ζεύγος τουρκικών α/φ την 17:12 σε ύψος 11.200 ποδιών
Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου