Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΒΟΜΒΑ! Η Ελλάδα με την ανοχή της Ε.Ε. Κέντρο Υποδοχής λαθρομεταναστών



prosfiges

Τρία κέντρα υποδοχής μεταναστών κατασκευάζονται στα νησιά της Κω, της Λέσβου και της Λέρου, με 30.000000 ευρώ που δώθηκαν από την ΕΕ.

Στα συγκεκριμένα νησιά σύμφωνα με τα λεγόμενα της αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Α.Χριστοδουλοπούλου, τα κέντρα θα δημιουργηθούν για την υποδοχή των προσφύγων και κέντρων φροντίδας για τους ασυνόδευτους ανηλίκους.
σε ένα απέραντο «κέντρο υποδοχής» χαρακτηρίζεται η χώρα μας αφού τρία εκατομμυρία πρόσφυγες αναμένουν στην Τουρκία, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στον ελληνικό λαό τα επόμενα χρόνια.
Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα επί του θέματος τα οποία θα αποτελέσουν κύρια προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας όπως: Πόσο θα διαμένουν οι πρόσφυγες στα κέντρα αυτά; Ποιος θα επωμισθεί την σίτιση και την υγειονομική περίθαλψη τους; τι θα γίνεται μετά την πάροδο ενός εύλογου χρονικού διαστήματος; θα επαναπροωθούνται στις χώρες τους; Τι θα απογίνει με την μεγάλη πιθανότητα εθνολογικής αλλοίωσης της Ελλάδος;
Την επόμενη εβδομάδα, η Ελλάδα θα λάβει, ένα μέρος αυτών των χρημάτων για την υλοποίηση των έργων αυτών. Η ουσία όμως είναι ότι η μικρή χώρα μας θα επωμισθεί τις αμαρτίες «άλλων».

Μόνο το 2015 η Ελλάδα, «δέχθηκε» περίπου 200.000 πρόσφυγες, από τους οποίους μόνο οι 100.000 εισήλθαν τον μήνα Ιούλιο και περίπου 60.000 άνθρωποι διασώθηκαν στη θάλασσα.

καθεστώς έκτακτης ανάγκης στα σύνορά τους εξαιτίας του τεράστιου κύματος μεταναστών και προσφύγων ανακοίνωσαν οι σκοπιανές, σερβικές και ουγγρικές αρχές.
Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ λέγοντας ότι τα κέντρα εγγραφής για την υποδοχή των προσφύγων θα δημιουργηθούν πριν από το τέλος του έτους, στην Ελλάδα και στην Ιταλία, όπου το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα μεγάλο.


phgh:voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου