Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ – Σύμπραξη με Λαφαζάνη ανακοίνωσε η Ζωή


ΖΩΗ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε τη συμπόρευσή της με τη Λαική Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη και έριξε «όλμους» στον Αλέξη Τσίπρα
μιλώντας για διάλυση του κόμματος από την ηγεσία με τη συμμαχία επιτελείου προθύμων, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες στο μνημονιακό κατεστημένο.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ζητάει λαϊκή εντολή εκ νέου, προκειμένου να συνεχίσει να την παραβιάζει, ούσα απαλλαγμένη από αυτό που οι δανειστές-εκβιαστές θεωρούν «βαρίδι».
Όπως μάλιστα τόνισε, » Ο Α. Τσίπρας φάνηκε πρόθυμος να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ με επιτελείο προθύμων» και δείχνοντας προς την ηγεσία, πρόσθεσε ότι κάποιοι αποφάσισαν να κυβερνήσουν χωρίς την κοινωνία ενώ κατήγγειλε ότι ΜΜΕ τα οποία συνδέονται ευθέως με τον τέως πρωθυπουργό, ανέλαβαν τις επιθέσεις εναντίον της.
Παράλληλα, δήλωσε πως είναι ψευδές πως δεν υπήρχε και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, καθώς η ίδια πολλάκις διατύπωσε συγκεκριμένες προτάσεις στον Α. Τσίπρα και ζήτησε να δώσουν απαντήσεις τόσο ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος όσο και ο Νίκος Παππάς, γιατί δεν ελήφθησαν ποτέ υπόψη οι εκκλήσεις της.
«Γιατί το πόρισμα της επιτροπής για το χρέος δε χρησιμοποιήθηκε; Σε αυτό πρέπει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας και όχι να λεεί ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα..» είπε χαρακτηριστικά, ενώ βάζοντας στο στόχαστρο και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε ότι «πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος του».


phgh:hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου