Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Πούτιν: Θα στρέψουμε τα όπλα εναντίον της Δύσης



poytindysi
 Οι ΗΠΑ, οριστικά και επισήμως αποφάσισαν την αποστολή των μαχητικών αεροσκαφών F-22 στην Ευρώπη, για να δώσουν ένα "ισχυρό μάθημα " στη Ρωσία, όπως επιβεβαίωσε η γγ της αμερικανικής αεροπορίας Debora James.
usaraptors
Επικαλούμενοι την επιθετική στάση της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία αλλά και το κάλεσμα για ενίσχυση των Βαλτικών χωρών με ΝΑΤΟικό οπλισμό , οι ΗΠΑ, πέρα απο την αποστολή των μαχητικών προχωρούν και σε μαζική μετακίνηση οπλικών συστημάτων στη Κεντρική Ευρώπη όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ λίγες εβδομάδες νωρίτερα.
Φυσικά η απάντηση της Ρωσίας ήρθε μέσω του Προέδρου Πούτιν : "Eίμαστε αναγκασμένοι να στρέψουμε τα όπλα μας εναντίον οποιασδήποτε απειλής, απο όπου και αν προέρχεται " και ανακοίνωσε ότι η Ρωσία εντάσσει μέσα στο 2015, 40 διηπειρωτικούς πυραύλους τελευταίας γενιάς"!
Λίγα 24ωρα νωρίτερα, η Ρωσία πραγματοποίησε δοκιμαστική εκτόξευση του νέου διηπειρωτικού (καλύπτει 10 χιλιάδες χλμ) βαλλιστικού πυραύλου RS-12M Topol που φέρει πυρηνική κεφαλή με απόλυτη επιτυχία.
Δείτε το



phgh:voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου