Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο Καπιταλισμός Πρέπει να Πεθάνει… Ζήτω η Εθνική πολιτική


Ο Καπιταλισμός Πρέπει να Πεθάνει... Ζήτω η Εθνική πολιτική
Ο καπιταλισμός πλέον δε λειτουργεί. Το σύστημα αυτό έχει αποτύχει. Το μόνο που έχει πετύχει είναι να κάνει κάποιους λίγους απίστευτα πλούσιους και όλους τους υπόλοιπους να δυσκολεύονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.
Η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή μου γράφονται αυτές οι γραμμές χρωστάει 61.193.138.956.127$ (μετά το τρις τι είναι;;), ε, τόσο χρωστάει. Μπορείτε να το δείτε εδώ:http://www.nationaldebtclocks.org/
Το ποσό αυτό συνέχεια αυξάνει. Που θα φτάσει;; Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το ποσό δεν πρόκειται να πληρωθεί ποτέ. Και το λυπηρό είναι ότι το χρέος δεν το έχουν δημιουργήσει οι πολίτες της μεσαίας ή χαμηλής τάξης, αλλά οι πλούσιοι και ισχυροί της γης. Αυτοί που ανεβάζουν και ρίχνουν κυβερνήσεις, αυτοί που ψηφίζουν νόμους για να προστατέψουν τις περιουσίες τους, αυτοί που στην ουσία ελέγχουν τα πάντα. Παίζουν επιτραπέζιο με τη ζωή μας. Αγοράζουν οτιδήποτε επιθυμούν, και ΑΝ το βρίσκουν λίγο ακριβό, απλά καταστρέφουν τη χώρα αυτή μέχρι να τους ικανοποιήσει η τιμή.
Ο καπιταλισμός είναι στην ουσία μία μαφία ισχυρών που επιβάλουν τα θέλω τους στους λαούς. Ισχυροί γεμάτοι απληστία και υποκρισία που ενδιαφέρονται μόνο πως θα αυξήσουν το κέρδος τους. Είναι πλέον τόσο ισχυροί που κανείς δεν μπορεί να τους ακουμπήσει. Ούτε κυβερνήσεις, ούτε κανείς άλλος. Κάνουν στην ουσία ο,τι γουστάρουν. Αν είσαι μέρος τους συστήματος, επιβιώνεις, αλλά αν δεν είσαι, τότε ετοιμάσου να σε καταστρέψουν, αφού ελέγχουν και όλα τα media. Μπορεί να είσαι δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης, αλλά αν δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντά τους, τότε είτε θα σε ρίξουν, είτε θα σε εκτελέσουν. Τόσο απλά.
Βάζεις υπογραφή στο ξεπούλημα των πάντων ή τελειώνεις!
Αυτό που γίνετε στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες δεν έχει προηγούμενο, αλλά είναι απλά ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο αρπαγής ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, από τους ισχυρούς της γης.
Και όπως είδατε, η δημοκρατία δεν έχει καμία σημασία. Όπως έχω πει αρκετές φορές, δημοκρατία στην ουσία δεν υπάρχει. Οι κυβερνήσεις δεν έχουν καμία απολύτως ισχύ. Βρίσκονται εκεί για να σπρώχνουν απλά τα σχέδια των ισχυρών. Πολλοί πίστευαν ότι η Αριστερά θα τα έβαζε με τους ολιγάρχες, αλλά τελικά μόνο για να οργανώσει gay parade, να μοιράσει ιθαγένειες σε λαθρομετανάστες και να καπνίσει χασίσια στο Σύνταγμα ήταν ικανή. Το αστείο είναι ότι και αυτά, οι ισχυροί τα προωθούν, και όταν προωθεί κάτι η ελίτ, γίνετε ΜΟΝΟ για να βγάλει λεφτά. Τίποτα δεν γίνετε «για τη ψυχή της μάνας τους».
Όλα γίνονται για το κέρδος και τον έλεγχο του πληθυσμού.
Είδατε επίσης τι γίνετε όταν τα βάζεις μαζί τους. Στην ουσία, σε καταστρέφουν!
Στην Ελλάδα, κλείσανε τις τράπεζες για να μας βάλουν να συνθηκολογήσουμε, και επειδή δεν έχουμε ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, μας γονάτισαν. Δεν θα αναλύσω αν ο Τσίπρας μας πούλησε ή όχι. Αυτό πλέον είναι γνωστό, αλλά το σίγουρο είναι, και άλλος να έρθει στην εξουσία, αληθινός πατριώτης, αν δε συμφωνήσει με τους ισχυρούς της γης, θα τον καταστρέψουν.
Άρα χρειάζεται Εθνική Πολιτική ώστε να μπορεί να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της. Πάντα θα χρωστάμε ΑΝ συνεχίσουμε έτσι, και σίγουρα κανείς δε θέλει να περάσουν τα παιδιά μας, και τα παιδιά των παιδιών μας τα ίδια με μας.
Το χρέος δεν είναι βιώσιμο, και υπογράφοντας νέα μνημόνια, για να πάρουμε επιπλέον δάνεια απλά μεταφέρει το πρόβλημα αργότερα.
Πρέπει να κάνουμε θυσίες τώρα αν θέλουμε πραγματικά να επιζήσει η Ελλάδα.
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οποιαδήποτε απόφαση παρθεί από δω και πέρα, πρέπει πάντα να υπάρχει το Εθνικό συμφέρον πάνω από όλα. Για ΟΛΑ όμως! Τέλος οι προοδευτισμοί, τέλος οι εθνομηδενιστές, οι θολοκουλτουριάρηδες, οι ψευτο-επαναστάτες. (τους είδαμε και αυτούς!) ΤΕΛΟΣ! ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!
Κλείσιμο των συνόρων.
Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών για να μειωθεί η ανεργία.
Κρατικοποίηση όλων των τραπεζών.
Έξοδο από το Ευρώ και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
Ελαφρύνσεις για να ανοίξουν Ελληνικές εταιρίες και Ελληνικές βιομηχανίες. Μείωση του ΦΠΑ για να μπορεί ο Έλληνας να ανοίξει και πάλι την επιχείρησή του.
Τέλος στις εισαγωγές. Παραγωγή εντός Ελλάδος για τα πάντα. Οτιδήποτε μπορεί να παραχθεί στην Ελλάδα, απαγορεύεται η εισαγωγή του.
Ελαφρύνσεις για να ξεκινήσει και πάλι η αγροτική ζωή. Να γυρίσει ο κόσμος στα χωριά τους, να αρχίσουν να παράγουν.
Οποιαδήποτε απόφαση ή οποιασδήποτε νόμος πρέπει να ξεκινάει με την εξής ερώτηση:
Υπογράφοντας ή αποφασίζοντας το εξής, τι συμφέρον θα έχει ο Ελληνικός λαός;
Ναι, θα είναι δύσκολο, θα υπάρχει φτώχεια, αλλά μπορούμε όλοι μαζί να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα.
Τα ψέματα τελείωσαν, το νέο μνημόνιο έρχεται και θα μας τα πάρουν ΟΛΑ. (και θα δείτε ότι θα περάσει από αυτή τη Βουλή)
Πρέπει να βρεθεί ένας πατριώτης για να βάλει ένα τέλος στα σχέδια αυτά και να εφαρμόσει την Εθνική Πολιτική για να σωθεί η Ελλάδα.
ΑΝ περάσει αυτό το μνημόνιο, μαζί με τις ιθαγένειες που θα μοιράσει ο Σύριζα και τους λαθρομετανάστες που φέρνει με το τσουβάλι στη χώρα μας…
Πολύ σύντομα η Ελλάδα που ξέρουμε και αγαπάμε θα πάψει να υπάρχει.
Ελπίζω κάποιος να ξυπνήσει σύντομα.





phgh:http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου