Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Η ΑΛΑΣΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΙΣ 30-11-18 ΜΕ 580 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΓΑΙΑ…



Η ΑΛΑΣΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΙΣ 30-11-18 ΜΕ 580 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΓΑΙΑ…
Λόγω της μούφας με το Πείραμα 33 και Κορωνοιό-19 δεν είχαμε αρκετό χρόνο να σας δείξουμε μερικά στοιχεία που πολλούς από εσάς θα σας οδηγήσουν σε αρκετά δύσκολα να πιστέψετε συμπεράσματα. Οι μέρες είναι φοβερά αποκαλύπτικές και ίσως για εμάς, τους μέσους ανθρώπους με μια ελλειπή εκπαίδευση, δύσκολο να κατανοήσουμε τις δυνάμεις που εξασκούνται επάνω στην Γαία από πολλά και διαφορετικά αίτια. Αυτό που είναι ξεκάθαρο στην εικόνα αλλά και στο βίντεο έιναι ότι ο μαγνητικός πόλος της Γαίας πάει περίπατο με σαν αποτέλεσμα άγνωστα αποτελέσματα για τους ανθρώπους που συνεχίζουν να δολοφονούν σε στημένους πολέμους, αθώους πολίτες όπως οι Μογγόλοι με τις πλάτες των Μεγάλων και τρανών δολοφόνων.

Ζούμε το σημερινό πολιτισμό εξεφτελισμού του ανθρώπου και της φύσης του, με την χρόνια και χυδαία ενημέρωση, το τρίτο φύλο, τους άφυλους, τους διεμφυλικούς και την απεριόριστη υποκρισία σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, τους άνθρωπους να χέζονται στο βρακί τους από την απάτη της Κορώνας-19 (2020-2001=19 χρόνια μετα τους Δίδυμους Πύργους= Κορώνα-19, η δίδυμη επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας).
Στο βίντεο θα δειτε την ανάλυση του ερευνητή από το 2018, αλλά επειδη είναι στα αγγλικά είναι ίσως κάπως δύσκολη να την καταλάβουμε όσο θα έπρεπε. Ο ερευνητής μιλάει για τους 580 σεισμούς που έγιναν μέσα σε ένα 24ωρο στην Αλάσκα, και το μέγεθος των σεισμών. Η Αλάσκα είναι το μέρος που θα ξεκινήσει το μεγάλο συμβάν και τέλος αυτού του πολιτισμού αίσχους που ζούμε.
Στην Αλάσκα θα φύγει το νερό για πάνω. Πόσο επάνω; Χιλιόμετρα σε ύψος. Ο πλανήτης πάει για μεγάλη τούμπα και ξέπλυμα της ανηθικότητας των σατανιστών που ελέγχουν τα πάντα, ακόμη και τις επισκέψεις μας στην τουαλέτα παρακολουθούν και καταγράφουν. Βιάζονται να μας τσιπαρουν στο Παγκόσμιο Πείραμα 33 και να μας κάνουν ζώα σαν τα μούτρα τους



Vine Road, near Wasilla, was heavily damaged by an earthquake on November 30, 2018. (Marc Lester / ADN)
Προσέξτε στην εικόνα με τον δρόμο το εξής, ο δρόμος έγινε σκόνη σε κυκλική κίνηση του σεισμού, κινήθηκε κυκλικά με τους δείκτες του ρολογιού, από τα αριστερά στα δεξιά. Αυτό το φαινόμενο μας δείχνει ότι μέσα από τον πυρήνα της Γαίας η μαγνητική κίνηση έγινε σε κύκλο γιατί στην μαγνητική κορυφή χάθηκε η ισορροπία της σφαίρας. Φυσικά δεν είμαι επιστήμονας για να σας το αναλύσω καλύτερα και να το κατανοήσετε, οι επιστήμονες που γνωρίζουν και πληρώνονται με τα πλαστικά χιλιάρικα δεν έκαναν τον κόπο να μας ειδοποιήσουν για την αηδία της Γαίας ως προς το είδος μας
.



katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου