Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Δηλώνουν ένοπλοι και "επαναστάτες", απειλώντας με αιματοκύλισμα (ΒΙΝΤΕΟ)


Δηλώνουν ένοπλοι και "επαναστάτες", απειλώντας με αιματοκύλισμα (ΒΙΝΤΕΟ)


Του Άρη Δημόπουλου

Είναι μάστερ στην καταστροφή και βεβήλωση της ιδιωτικής περιουσίας. 
Είναι εκείνοι που εκμεταλλευόμενοι την σκανδαλώδη εύνοια της πολιτείας, δεν διστάζουν προξενήσουν κακό σε οποιονδήποτε ανίσχυρο τους σταθεί εμπόδιο. 

Οι λεγόμενοι "γνωστοί-άγνωστοι", δρώντας μέσω "συλλογικοτήτων" ή αυτόκλητων "επαναστατικών" οργανώσεων, απειλούν αυτή τη φορά μία ολόκληρη κοινωνία, που καταβαραθρωμένη από την οικονομική κρίση, προσπαθεί να επιβιώσει καθημερινά στο τρελοκομείο που λέγεται Ελλάς.
Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στους δρόμους της Αθήνας (επέλαση αναρχικών στα καταστήματα της Ερμού, επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής, καταλήψεις δημοσίων κτιρίων σε Λάρισα, Αθήνα και αλλού), μία πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στον αντιεξουσιαστικό χώρο απειλεί με ένα πρωτοφανές αιματοκύλισμα. 
Ο λόγος για την οργάνωση «Ενοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις», ένα όνομα αρκετά ανησυχητικό στο άκουσμά του, προμηνύοντας άσχημες εξελίξεις στους δρόμους των ελληνικών πόλεων. Αυτοί είναι και οι αντιεξουσιαστές που αντιδρούν στην μεταφορά εκτός Κορυδαλλού του "συντρόφου" τους Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου , του ατόμου που φέρεται να τοποθέτησε την βόμβα στο αμάξι του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου. 
Ανεξάρτητα με το μάλλον αστείο αίτημά τους, δεν διστάζουν να προειδοποιούν σε νέα τους ανακοίνωση μία ολόκληρη κοινωνία με αιματοκύλισμα , δημοσιεύοντας συνεχώς νέες "πολεμικές επιστολές":
«Αναλαμβάνουμε την επίθεση με χειροβομβίδα στο Α Τ Καισαριανής τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/2 ως μία άμεση και πρώτη απάντηση στην πρωτοφανή και βίαιη απαγωγή του συντρόφου Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου από τις φυλακές του Κορυδαλλού στις φυλακές τις Λάρισας ενώ βρισκόταν ήδη σε απεργία πείνας (από 21/2) με στόχο να του κάμψουν το ηθικό. Αυτή η προσπάθεια του κράτους έπεσε στο κενό αφού ο σύντροφος κλιμάκωσε με απεργία δίψας την Κυριακή 25/2.
Η επίθεση μας ήρθε να προστεθεί και να κλιμακώσει ένα σύνολο πολύμορφων επιθετικών ενεργειών σε συνδυασμό με την κλιμάκωση του απεργού και να συνδέσει την εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού (Σάββατο 24/2) με την άμεση αναρχική επίθεση εκτός των τειχών. Το κράτος καλά θα κάνει από εδώ και πέρα να γνωρίζει πως όποτε απλώνει χέρι σε έγκλειστο αναρχικό κρατούμενο τότε ένα δικό μας χέρι θα απλώνεται για να καταστρέψει τους ναούς της κυριαρχίας και να μετατοπίσει το φόβο στο στρατόπεδο των εξουσιαστών.
Η δράση μας δεν ήταν συμβολική. Στόχευε στο να χτυπήσει την καρδιά του κατασταλτικού μηχανισμού και να θρυμματίσει το επίπλαστο πέπλο της ασφάλειας του. Η άμεση αναρχική δράση επιτίθεται σε κάθε δομή εξουσίας και σε ότι προσπαθεί να την περιορίσει. Όσο και να φυλάτε στόχους επιθέσεων, όσο και να φυλάτε τα ίδια τα τμήματα σας εμείς θα βρισκόμαστε εκεί να τα καταστρέψουμε»
                                                                                                                                                              

Τα τσιράκια του Σόρος προτίμησαν , ως είθισται, να κάνουν μία επίδειξη του θράσους τους στο βιός απλών ανθρώπων, επιχειρηματιών, καταστηματαρχών, με αλλεπάλληλες επιθέσεις στην αγορά της Αθήνας αλλά και της Πάτρας. 
Και συνεχίζουν τις απειλές τους, με την πολιτεία να πιάνεται επιδεικτικά για άλλη μία φορά στον ύπνο, σε αντίθεση με τις κυβερνητικές δηλώσεις...στήριξης σε συλλογικότητες όπως είναι ο "Ρουβίκωνας". 
Δυστυχώς περνούμε σε επικίνδυνα μονοπάτια μέσα από τα οποία οι μόνοι μεγάλοι χαμένοι θα είναι οι Έλληνες πολίτες, όσο τα τσιράκια του Σόρος θα σπέρνουν το χάος στις ελληνικές πόλεις, χτυπώντας δήθεν την....εξουσία. 



el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου