Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Συγκλονιστικές προβλέψεις για το 2018!


Ο άνθρωπος που προέβλεψε την απρόσμενη εκλογή του Τράμπ
αλλά και την επικράτηση του Brexit, στο δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου, έδωσε ένα νέο γύρο προφητειών για το 2018.

Ο Γκρέγκ Πάρκερ προφήτευσε ότι θα υπάρξει νέα τρομοκρατική επίθεση σε βρετανικό αυτοκινητόδρομο, επανάσταση στη Βόρεια Κορέα που θα ανατρέπει το καθεστώς του Kim Jong-Un και επίθεση χημικών όπλων με αεροσκάφη σε ευρωπαϊκή πόλη!

«Το 2018 θα είναι ένα έτος πολιτικής αναταραχής και περιβαλλοντικής κρίσης που θα εκδηλωθούν δραματικές και άνευ προηγουμένου καιρικές συνθήκες», προέβλεψετο μέντιουμ.

Ειδικά γα το περιβάλλον, και τις φυσικές καταστροφές είχε αναφέρει:

«Το περιβάλλον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου γιατί αισθάνομαι ότι το 2018 θα έχει πρωτοφανείς σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις και άγριο καιρό. Έχω πει εδώ και μερικά χρόνια ότι μπορούμε να περιμένουμε αυτό – όχι μόνο λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη αλλά και λόγω της αυξημένης δραστηριότητας του Ήλιου. Έχουμε δει τρομερούς τυφώνες, αλλά αισθάνομαι ότι το χειρότερο θα έρθει. »

Για να δούμε όμως τι μας προειδοποιεί ότι θα γίνει μέσα στο 2018:

– Στην Ευρώπη, είπε ότι οι πολιτισμικές τριβές θα επιδεινωθούν στη Γερμανία και τη Γαλλία και θα ενταθούν τα φυλετικά προβλήματα και οι ταραχές

-Περισσότερες απεργίες στη Βρετανία

-Οι τρομοκρατικές επιθέσεις θα αυξηθούν

-Βύθιση ενός αμερικανικού πολεμικού πλοίου

-Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανατρέπεται από το δικό του λαό

-Ο Πρίγκιπας Χάρι ανακοινώνει τους αρραβώνες του με την Μέγκαν Μάρκλ

-Μεγάλο σπάσιμο στον πάγο της Ανταρκτικής

-Ο Ντόναλτ Τραμπ θα επιβιώσει παρά τις κατηγορίες αμφίσβήτησης στο πρόσωπό του και θα αποφύγει μια κίνηση αποπομπής του.

-Ο Βεζούβιος στην Ιταλία θα εκραγεί και η Νάπολη θα εκκενωθεί, θα υπάρξει αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας και ότι ένας μεγάλος σεισμός θα χτυπήσει τη Νέα Ζηλανδία.

– Τυφώνες σε επίπεδο ρεκόρ που καταστρέφουν την Καραϊβική, πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και την Αυστραλία και πλημμύρες στην Κίνα και την Ινδία, και ότι θα αποκολληθεί τεράστιο κομμάτι πάγου από την Ανταρκτική.



hellas press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου