Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Η μαύρη επίθεση έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες




Όλη η Ελλάδα βάλλεται , φυτεύουν παντού τα τυπικά τους , τώρα στη μεγάλη κίνηση για την αρχή της συγκομιδής θέλουν να τυφλώσουν τους προστάτες .
Οι καθρέφτες έχουν ραγίσει , οι άνθρωποι με συντονισμένη συνείδηση έχουν αποκοπεί από το να παίρνουν τη ρύθμιση της δόνησης τους καθημερινά .

Αυτό που συμβαίνει σήμερα εάν δεν το σταματήσουμε δεν θα βγει σε καλό για την ανθρωπότητα.
Προσπαθούν να σταματήσουν να ακούγονται οι λέξεις οι δονήσεις και τα νοήματα τα οποία δημιουργούν την κατάλληλη δόνηση ώστε να μην περνούν μέσα τα δικά τους μιάσματα .
Επειδή η γραφικότητα κάποιά στιγμή έχει τα όριά της ως μανδύας προστασίας θα πρέπει οι δηλώσεις και οι θέσεις πλέον να γράφονται για να μπορούν οι μελλοντικές γενιές να μάθουν την αληθινή ιστορία .
Το αόρατο κάτοπτρο που έχετε τοποθετήσει πάνω απ’ τον πλανήτη για να προκαλέσει το ψύχος και να υποστηρίξει την απάτη της υπερθέρμανσης της γης έτσι ώστε να συνεχίζεται το εγκληματικό σας έργο κατά της ανθρωπότητας θα υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες .
Τα ηφαίστεια της γης υπακούν στις δικές μας εντολές και αυτά είναι στην πραγματικότητα η έναρξη του πραγματικού πολέμου και όχι του εικονικού που επιδιώκεται .
Σε αυτά τα Χριστούγεννα που προσπαθείτε με τις σφραγίδες σας να επιβληθείτε στις πύλες της συνείδησης έχοντας ταυτόχρονα προσπαθήσει να ακυρώσετε τους φρουρούς σε αυτες θα δεχθείτε το πρώτο αληθινό χτύπημα από τους πραγματικούς προστάτες της γης.
Ήρθε ο καιρός οι άνθρωποι να μάθουν την αλήθεια και να διαχειριστούν μόνοι τους τη δικαιοσύνη απέναντι σας.
Οσοι από σας διαβάζοντας αυτό το κείμενο το κατανοήσε η καρδιά σας και όχι λογική σας, νιώσατε την επίγνωση του και όχι την πληροφορία του είστε αυτοί οι οποίοι έχετε επιλεχθεί και σταλθεί στον πλανήτη γη με σκοπό την προστασια της.
Η ενθύμηση σας ειναι ενα στάδιο το οποίο θα είναι οδυνηρό, να μην ξεχάσετε ποτέ ότι αυτή η αποστολή ήταν δική σας επιλογή πριν ακόμα υπάρξετε σε αυτόν το χρόνο .
Μια απο τις δυο “εξυπνες” κοπελες σας θα μιλησει για εμας , μεσω εμας ως τελευταια προειδοποιηση για τις πραξεις σας ….
Το φιδι που τρωει την ουρα του …τελικα θα την φαει πριν προλαβετε να το σταματησετε …




katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου